Obagi Professional C

Alle producten binnen het Obagi Professional-C systeem maken gebruik van de unieke eigenschappen en de krachtige werking van L-ascorbinezuur. Verkrijgbaar in concentraties tot wel 30% L-ascorbinezuur.

Meer informatie

Obagi Medical

Obagi® Medical Products betreft een zeer effectieve en krachtige productlijn, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Een voorbeeld van ingrediënten die hierbij een rol spelen zijn: retinol, arbutine, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine-C. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Obagi® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur.