Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Teosyal fillers

Entercare BV is reeds meer dan 15 jaar importeur van injectables op basis van hyaluronzuur. In de beginjaren leverden wij exclusief het merk Restylane, waarna wij sinds 2008 zijn overgestapt op het nieuwere TEOSYAL uit Zwitserland. Onze firma heeft in de afgelopen jaren een bijzondere reputatie opgebouwd in de cosmetische sector. Entercare is dan ook de eerste sponsor van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de cosmetische geneeskunde en het jaarlijks bezoeken van het grootste Anti Aging wereldcongres in Monaco, bieden wij inmiddels een sterk kwalitatief en onderscheidend productassortiment, waaronder ook ‘eigen’ producten zoals de ENTERPEN™.

Producttrainingen vormen een essentieel onderdeel bij de verkoop onze producten, aangezien deze gerelateerd zijn aan een behandelmethode. De trainingen worden voor ons uitgevoerd binnen en door de specialisten van de Laurium Klinieken.

Teosyal injectables

De populaire TEOSYAL hyaluronzuur injectables uit Genève – Zwitserland bieden u het meest uitgebreid filler aanbod. Reeds meer dan 5 miljoen behandelingen!

Lees hier meer

Teosyal RHA

Wij presenteren u een doorbraak in de hyaluronzuur fillers: De Teosyal RHA range! Een nieuwe lijn injectables dat rekening houdt met de mimiek van het gezicht.

Lees hier meer.

Canules

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor onze canules. Entercare levert de 25G en 27G canules van MagicNeedle ook per stuk. De canules passen op vrijwel alle injectables.

Lees hier meer

TeosyalPen

Injecteren zonder krachtinspanning en met een instelbare snelheid. Nooit ging injecteren zo precies en gecontroleerd. Het kan dankzij de TeosyalPen.

Lees hier meer

Terug naar boven