INDIBA REVERSO

Next Generation Deep Fractional RF

Met de introductie van REVERSO neemt fabrikant INDIBA® de leiding in de evolutie van fractionele radiofrequentie. Dankzij de nieuwe innovatieve technologie van INDIBA® wordt in de juiste huidlaag gecontroleerd een ablatief effect gecreëerd waardoor behandelingen met deze nieuwe generatie Deep Fractional RF effectiever, sneller, minder gevoelig/pijnlijk zijn en een kortere downtime van slechts 1 dag kennen. De behandeling veroorzaakt een diepe en smalle ablatie en een gecontroleerde coagulatie. Het genezingsproces van de thermische vernietiging en verdamping van het weefsel resulteert vervolgens in een strakke, egale en jonger uitziende huid.

Minimaal risico op PIH

REVERSO heeft met 88 of 176 stuks op de tip het hoogste aantal pinnen en een hogere behandeldichtheid ten opzichte van andere apparaten op de markt, waardoor het risico op post inflammatoire hyperpigmentatie verder gereduceerd is. De energie wordt diep (tot en met de dermis) in de huid, gebracht waarbij gebruik gemaakt wordt van pinnen met een lengte van 1mm. Dit draagt ertoe bij dat een REVERSO behandeling efficiënter verloopt en minder agressief is.

Minder pijnlijk en kortere behandeltijd

Per shot van 1 seconde wordt een behandelgebied van 2cm2 behandeld waarbij de radiofrequente energie opeenvolgend (dus niet aan alle pinnen tegelijkertijd) wordt afgegeven. Hiermee is de gevoeligheid/pijnsensatie bij REVERSO vele malen lager dan bij lasers of andere Fractional RF apparaten. Dankzij het grote oppervlak van de tip heeft REVERSO een van de kortste behandeltijden in de markt.

Voordelen REVERSO

REVERSO combineert snelheid, kracht en diepe penetratie van de huid voor het behalen van indrukwekkende resultaten en biedt daarnaast de volgende voordelen:

  • Minder pijnlijk dan andere Fractional RF
  • Downtime van slechts 1 dag
  • Combinatie van dermale ablatie – zorgt voor sneller herstel
  • Verminderd risico op PIH
  • Veilig: CE volgens MDR en FDA-goedkeuring
  • Geschikt voor gevoelige huidgebieden
  • Hoog vermogen van 10W per pin mogelijk – krachtigste op de markt
  • Verschillende patronen
  • Unieke variatie in pulsen – verdeling van de warmte
  • WiFi-connectie voor service en updates

Heeft u interesse in INDIBA® Reverso?

Superieure technologie

Snelheid

De tip van de REVERSO geeft elke seconde radiofrequente pulsen aan de pinnen af en bestrijkt een huidoppervlak van 2cm² per shot. De combinatie van een tip met een groot oppervlak en korte puls intervallen, zorgt voor een grote mate van doeltreffendheid en biedt daarmee een positieve behandelervaring voor zowel gebruikers als cliënten.

Vermogen

REVERSO genereert een energie tot 10 W per pin. Dit hoge vermogen veroorzaakt een substantiële (maar zorgvuldig gecontroleerde) thermische vernietiging van de huid. Hoe sneller en hoe krachtiger de thermische vernietiging is, hoe effectiever en des te veiliger de ablatie is.

Diepte

REVERSO beschikt over Very Sharp Pin (VSP) technologie. De pinnen op de tips hebben een zeer scherpe hoek van 15° waardoor deze bijna net zo scherp zijn als van een chirurgisch scalpel. Hierdoor penetreren de pinnen zich als vanzelf tot en met de dermis.

 

Individueel aangepaste behandelingen

REVERSO biedt de keuze tussen 3 verschillende pinpatronen (Energy Delivery Patterns) voor het gewenste effect en 4 puls varianten (Variable Pulse Profile) voor aflevering van de energie. Dit zorgt voor een individuele invulling van behoefte van de behandel indicatie en weefselkenmerken.

Full Grid

100% van de pinnen is actief. Genereert maximale ablatie in het behandelgebied. Geschikt voor verjonging van de volwassen huid.

Partial Grid

50% van de pinnen is actief. Dit pinpartoon is het meest geschikt voor het behandelen van de jongere en bijvoorbeeld het krimpen van vergrote poriën.

Alternating Lines

50% van de pinnen is actief. Dit patroon voor distributie van de energie is specifiek ontwikkeld voor huidverstrakking in een vooraf gedefinieerde richting.

Flat Pulse

Constante energie gedurende de puls duur. Geschikt voor alle huidtypes en huidaandoeningen.

Super Pulse

Piek-dan-plateaupuls, voor diepere ablatie. Geschikt voor het herstellen van littekens (inclusief post-acnelittekens) en striae, evenals voor grote herstructurering van weefsel in de rijpere huid.

Double Pulse

Dubbele puls in variërende kracht, voor extra ablatie en coagulatie. Geschikt voor de behandeling van de rijpere huid en voor het herstellen van littekens.

Double Speed Scan

Parallelle puls, waardoor snelle energieoverdracht mogelijk is, in de helft van de tijd van de Flat Pulse. Geschikt voor brede huidgebieden, maar ook voor dunne en gevoelige huid (minder pijnlijke behandeling).

Praktische downloads

Bekijk ook onze overige INDIBA Deep Care producten