Obagi360

Obagi360 systeem

Het Obagi360 systeem biedt een complete aanpak die pro-actief helpt om een jeugdig ogende huid te verzorgen, te beschermen en te behouden. Dit unieke huidverzorgingssysteem is ontworpen om de huid te beschermen en de huidproblemen van jonge mensen aan te pakken, terwijl het de basis legt voor een levenslange stralende en gezond ogende huid.

Preventie van de vroege tekenen van huidveroudering

De combinatie van drie producten waaruit het Obagi360 systeem bestaat, is ontwikkeld om de huid te reinigen, te beschermen en te verzorgen. Elk product combineert innovatieve benaderingen voor baanbrekende prestaties.

Obagi360 producten

Producten uit het Obagi 360 systeem:

  • Exfoliating Cleanser: werkt om verstopte poriën te verwijderen die een doffe, droge en ongelijke huid kunnen veroorzaken. Het reinigingsmiddel werkt mechanisch en chemisch om de huid grondig te reinigen, waardoor een zachte en stralende teint ontstaat.
  • Retinol 0,5% of 1,0%: deze gesloten vorm van retinol wordt geleidelijk vrijgegeven. Het verfijnt de huid en maakt het uiterlijk van een onregelmatige huidstructuur gladder met als resultaat een helder en fris uitziende huid met minimale irritatie.
  • Hydrafactor-breedspectrum SPF30: een dubbel functionele moisturizer met verzachtende ingrediënten en breedspectrumbescherming om huidschade, veroorzaakt door UVA / UVB-stralen, te helpen voorkomen.

Heeft u interesse in Obagi Medical?

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen