Obagi360

Obagi360 is bedoeld voor de jonge huid en helpt fijne lijntjes en rimpels, een doffe teint, onregelmatige textuur en grove poriën aan te pakken.

Het Obagi360 systeem biedt een complete aanpak die pro-actief helpt om een jeugdig ogende huid te verzorgen, te beschermen en te behouden. Dit unieke huidverzorgingssysteem is ontworpen om de huid te beschermen en de huidproblemen van jonge mensen aan te pakken, terwijl het de basis legt voor een levenslange stralende en gezond ogende huid.

Preventie van de vroege tekenen van huidveroudering

De combinatie van drie producten waaruit het Obagi360 systeem bestaat, is ontwikkeld om de huid te reinigen, te beschermen en te verzorgen. Elk product combineert innovatieve benaderingen voor baanbrekende prestaties.

Obagi360 producten

Producten uit het Obagi 360 systeem:

  • Exfoliating Cleanser: werkt om verstopte poriën te verwijderen die een doffe, droge en ongelijke huid kunnen veroorzaken. Het reinigingsmiddel werkt mechanisch en chemisch om de huid grondig te reinigen, waardoor een zachte en stralende teint ontstaat.
  • Retinol 0,5% of 1,0%: deze gesloten vorm van retinol wordt geleidelijk vrijgegeven. Het verfijnt de huid en maakt het uiterlijk van een onregelmatige huidstructuur gladder met als resultaat een helder en fris uitziende huid met minimale irritatie.
  • Hydrafactor-breedspectrum SPF50: een dubbel functionele moisturizer met verzachtende ingrediënten en breedspectrumbescherming om huidschade, veroorzaakt door UVA / UVB-stralen, te helpen voorkomen.

Obagi Medical Expert training

Regelmatig organiseren wij Obagi Medical Expert trainingen zodat u een uitstekend beeld krijgt over de mogelijkheden en het onderscheidende karakter van deze mooie producten.


Bekijk hier de trainingen