Obagi Professional C

Professional-C portfolio

Onze huid heeft bescherming nodig tegen de dagelijks blootstelling aan vrije radicalen zoals fijnstof, luchtverontreiniging, schadelijke straling van de zon en andere factoren die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Zichtbare tekenen van het verouderen, zoals fijne lijntjes en rimpels, worden veroorzaakt door minuscule moleculen die beter bekend zijn als ‘vrije radicalen’. Vrije radicalen vermenigvuldigen dramatisch bij blootstelling aan de zon, luchtvervuiling en andere milieufactoren die de huidcellen verwoesten en het collageen afbreken. Gezonde huidcellen en collageen zijn juist de belangrijkste ingrediënten voor een mooie huid en een jeugdige uitstraling.

Obagi Professional-C-serums met krachtig L-ascorbinezuur (vitamine C) zijn ideaal voor het behouden van hydratatie en het beschermen van de huid tegen de schadelijke stralen van de zon* terwijl L-ascorbinezuurformuleringen krachtige antioxidatieve voordelen bieden en voor elke huidverzorgingsroutine een waardevolle aanvulling zijn.

Obagi Professional-C Serums zijn verkrijgbaar in concentraties van 10%, 15% en 20% die de huid lichter, helderder en zachter maken. De producten zijn bijzonder effectief in combinatie met de Obagi Nu-Derm-systemen.

* Obagi Professional-C-serums zijn geen zonbeschermers en mogen niet worden gebruikt als alternatief voor de zonbeschermingsproducten. Dagelijks gebruik van een hoge SPF wordt aanbevolen als onderdeel van elke huidverzorgingsroutine.

Heeft u interesse in Obagi Medical?

Voorkomt de tekenen van een ouder wordende huid

Obagi Professional-C-serums zijn niet zomaar antioxidant producten. Klinische studies hebben aangetoond dat Obagi Professional-C Serums een significant betere penetratie bieden dan andere Vitamine C-serums en tot 5x beter worden geabsorbeerd.

Obagi Professional-C serums met L-ascorbinezuur bieden elk essentieel kenmerk van een superieur vitamine C-product:

 • Dringt onmiddellijk door de huid heen een heeft daardoor een maximale effectiviteit.
 • Wordt gelijk geabsorbeerd en blijft langer in de huid aanwezig.
 • Vult de anti-aging effectiviteit van Obagi Nu-Derm systemen aan.
 • Verlicht, verheldert en verzacht elke huidtint.

Producten uit het Professional C systeem:

 • Serum 10%
 • Serum 15%
 • Serum 20%
 • Professional C Peptide Complex Serum
 • Professional C Suncare Broad Spectrum SPF30
 • Professional C Polish Mask
 • Professional C Eye Brightener serum

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen