Obagi Elastiderm Facial Serum

Obagi Elastiderm Facial serum

Deze krachtige anti-verouderingsbehandeling is geformuleerd met het gepatenteerde Bi-Mineral Contour Complex: dit zeer geavanceerde anti-aging ingrediënt maakt gebruik van de kracht van zink en koper met malonaat. In combinatie ondersteunen deze ingrediënten alle drie de stadia van een gezonde productie van elastine, wat essentieel is voor een jeugdig ogende huid.

3 stappen in het vormen van elastine

Elastine creëren is niet lastig, maar om dit op de juiste manier om te zetten en te organiseren in een juist en gezond elastine-netwerk, is een heel gecompliceerd en lastig proces. De huidige producten op de markt met de focus op elastine, krijgen de elastine-ketens niet goed gevormd en georganiseerd. Obagi Medical heeft het na 2 jaar onderzoek weten te realiseren om elastine te kunnen creëren, te vormen en te organiseren.

Het ELASTIderm Facial Serum vervolgt deze 3 noodzakelijke stappen, waardoor de huid zichtbaar verstevigd en strakker wordt. Dit resultaat wordt al zichtbaar in slechts 24 uur, bij tweedaags gebruik over een periode van 12 weken houdt het resultaat voor een zeer lange periode aan. Het enig product met 100% waargenomen verbetering in stevigheid van de huid door de respondenten!

Heeft u interesse in Obagi Medical?

Highlights

 • FlexFluid-technologie: Creëert een zachte, elegante en lichtgewicht applicatie-ervaring.
  verhoogt de elasticiteit van de huid in slechts 24 uur
 • Beschermt het fragile elastine netwerk
 • Verbetert de huidelastiteit
 • Verbetert de veerkracht en stevigheid van de huid
 • Extra verbeteringen bij continue gebruik in slechts 2 weken

Resultaten na 8 weken gebruik

Waargenomen verbeteringen in klinische studies, na slechts 8 weken gebruik:

 • 100% van de gebruikers gaf aan dat hun huid er steviger uit zag
 • 97% van de gebruikers merkte dat hun huid meer elastisch en veerkrachtig aanvoelde
 • 97% van de gebruikers ervaarde minder crepiness
 • 97% van de deelnemers rapporteerde ‘my skin has bounce back’

 

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen