CryoPen XP

CryoPen XP

 

De CryoPen® XP is het topmodel binnen de range. Het maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig! Zo worden ongemakken voor de patiënt voorkomen. Met de CryoPen® volstaat veelal reeds 1 behandeling, terwijl men bij de conventionele methodes altijd meerdere malen dient terug te komen.

Snel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel

Bij de reguliere behandeling is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing. Dankzij de CryoPen® bent u in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is!

De CryoPen® vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist.

Heeft u interesse in de CryoPen?

De Cryopen XP

De Cryopen XP is het meest nauwkeurige device. De micro-applicatoren zijn werkelijk microscopisch nauwkeurig. Waar men bij de overige modellen een applicator gebruikt in de marge van 2-6mm, heeft men bij de XP de keuze uit een applicator van 2-4mm. Nog meer verfijnd dus. De XP wordt om deze reden geleverd met niet minder dan 4 verschillende micro-applicators. Behandelt u veel aandoeningen rondom de ogen, dan is de XP uw keuze.

De Cryopen XP wordt standaard geleverd met:

  • Micro-applicator 1 – 3 mm
  • Micro-applicator 2 – 4 mm
  • Micro-applicator 3 – 5 mm
  • Micro-applicator 5 – 8 mm

Bekijk ook onze overige CryoPen modellen