INDIBA HairWave

Gezond en dikker haar

INDIBA ® Deep Care HairWave is ontwikkeld voor behandeling van de hoofdhuid en het haar. Het herstelt de gezondheid van het haar, verhoogt de doorbloeding, vermeerdert de haardikte en verbetert de zuurstoftoevoer naar de hoofdhuid en haarzakjes.

Bereken direct uw maandbedrag

Selecteer één of meer van onze apparaten, voeg eventueel een product toe en bekijk direct uw maandbedrag exclusief btw per maand.

Bereken direct uw maandbedrag

Om uw persoonlijke maandprijzen exclusief btw te tonen hebben we nog enkele gegevens van u nodig.

Bereken direct uw maandbedrag

Selecteer de gewenste looptijd.

U bent er bijná: controleer uw gegevens en vul aan waar nodig.
Powered by EnquireNow van MediLease
Betaal terwijl je verdient
100% financiering, zonder te lenen

De technologie achter INDIBA®

Resistive  Capacitive Monopolar Resistive Radiofrequency (RCMRF) 448 kHz is een non-invasieve, effectieve en veilige techniek gebaseerd op het gebruik van een elektrische overdracht met behulp van een gepatenteerd energietoevoersysteem. INDIBA® wordt toegepast op een specifiek deel van het menselijk lichaam met als doel de belangrijkste biologische en metabolische processen in de cellulaire fysiologie te reguleren, weefselregeneratie te stimuleren en veranderde systemische functionaliteit te verbeteren. Dankzij deze innovatieve technologie maakt INDIBA® een sub thermische behandeling van gevoelige gebieden en weefsels in de acute fase mogelijk.

Specifiek voor instituten die zich richten op haarbehandelingen

De INDIBA® HairWave maakt gebruik van dezelfde technologie als alle andere apparatuur uit de Deep Care lijn, echter ligt het uitgangsvermogen een stuk lager en zijn de accessoires afgestemd op het behandelen van het haar. Hiermee biedt  INDIBA® een budgetvriendelijk alternatief voor instituten die zich met name op haarbehandelingen richten.

INDIBA HairWave kan worden gebruikt voor of in combinatie met:

  • Haarverdichting met PRP
  • Haarversterking
  • Haarimplantaten
  • Verbeteren van de hoofdhuid

Praktische downloads

Bekijk ook onze overige INDIBA Deep Care producten