INDIBA HairWave

Gezond en dikker haar

INDIBA ® Deep Care HairWave is ontwikkeld voor behandeling van de hoofdhuid en het haar. Het herstelt de gezondheid van het haar, verhoogt de doorbloeding, vermeerdert de haardikte en verbetert de zuurstoftoevoer naar de hoofdhuid en haarzakjes.

De technologie achter INDIBA®

Resistive  Capacitive Monopolar Resistive Radiofrequency (RCMRF) 448 kHz is een non-invasieve, effectieve en veilige techniek gebaseerd op het gebruik van een elektrische overdracht met behulp van een gepatenteerd energietoevoersysteem. INDIBA® wordt toegepast op een specifiek deel van het menselijk lichaam met als doel de belangrijkste biologische en metabolische processen in de cellulaire fysiologie te reguleren, weefselregeneratie te stimuleren en veranderde systemische functionaliteit te verbeteren. Dankzij deze innovatieve technologie maakt INDIBA® een sub thermische behandeling van gevoelige gebieden en weefsels in de acute fase mogelijk.

Specifiek voor instituten die zich richten op haarbehandelingen

De INDIBA® HairWave maakt gebruik van dezelfde technologie als alle andere apparatuur uit de Deep Care lijn, echter ligt het uitgangsvermogen een stuk lager en zijn de accessoires afgestemd op het behandelen van het haar. Hiermee biedt  INDIBA® een budgetvriendelijk alternatief voor instituten die zich met name op haarbehandelingen richten.

INDIBA HairWave kan worden gebruikt voor of in combinatie met:

  • Haarverdichting met PRP
  • Haarversterking
  • Haarimplantaten
  • Verbeteren van de hoofdhuid

Heeft u interesse in INDIBA® HairWave?

Praktische downloads

Bekijk ook onze overige INDIBA Deep Care producten