Entercare Academy

Entercare Academy maakt onderdeel uit van de medisch/technische groothandel Entercare BV. Binnen de Entercare Academy worden workshops en producttrainingen samengesteld in samenwerking met KOL’s (Key Opinion Leaders), medici, fabrikanten en de importeur. Het doel is om gebruikers maximaal vertrouwd te laten geraken met onze producten, apparatuur en de behandelingen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit leidt tot een maximaal behandelresultaat en dat neveneffecten tot een minimum worden beperkt. De workshops en producttrainingen worden altijd verzorgd door BIG geregistreerde artsen en/of huidspecialisten met veel know-how op het desbetreffende gebied. 

Na afloop van een workshop en/of producttraining van de Entercare Academy wordt u een certificaat uitgereikt. Voor bijna al onze trainingen/opleidingen worden accreditatiepunten toegekend.

Teosyal Masterclass ‘Lippen’

Tijdens de gespecialiseerde TEOSYAL workshop “Lippen” staat het behandelen van de lippen centraal. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente behandeltechnieken en de innovatieve fillers van Teoxane: de RHA fillers. Meer informatie over deze workshop

dinsdag, 5 nov. 2019, 19:00 - Linschoten
Terug naar boven