Teosyal RHA

Teosyal RHA fillers

De Teosyal RHA range is de laatste ontwikkeling van Teoxane. Een filler die 50% minder BDDE bevat dan andere fillers. RHA staat voor Resilient Hyaluronic Acid (veerkrachtig hyaluronzuur). De eerste en enige injectable dat rekening houdt met de mimiek van het gezicht. Eén van de uitgangspunten voor deze revolutionaire ontwikkeling is de wens van de consument. Een natuurlijk resultaat is voor 98% van hen immers fundamenteel.

Binnen de RHA range heeft men de keuze uit:

  • Teosyal RHA 1: Oppervlakkige lijntjes
  • Teosyal RHA 2: Rimpels
  • Teosyal RHA 3: Diepere rimpels, neuslippenplooi
  • Teosyal RHA 4: Volume
  • Teosyal RHA Kiss: Lippen

Statisch is een foto, dynamisch is het echte leven

De gel van de nieuwe premium Teosyal productlijn, die overigens de bestaande range niet vervangt, houdt volledig rekening met de dynamiek van het gezicht. De nieuwe gel heeft een meer dan 50% lagere concentratie BDDE en bovendien aanzienlijk langere HA ketens. Normaliter heeft dit een negatief effect op de duurzaamheid, echter dankzij het gepatenteerde PNM (Preserved Network Method) technologie wordt er geen concessie gedaan met betrekking tot de duurzaamheid. Sterker nog, dit is zelfs verbeterd.

Heeft u interesse in Teosyal?

Eigenschappen van RHA

De Teosyal RHA injectables bezitten de essentiële eigenschappen die nodig zijn voor een dynamische gel. Zo is de gel veerkrachtig. Het heeft dus het vermogen zich aan de bewegingen van het weefsel aan te passen. Tegelijkertijd heeft de gel voldoende kracht om weer terug te keren in de oorspronkelijke vorm. Deze combinatie maakt de Teosyal RHA injectable uniek! Geen andere filler bezit deze eigenschappen.

Uit dubbelblind onderzoek onder 90 personen is gebleken dat de RHA range, volgens de artsen, een significante verbetering laat zien met betrekking tot de direct zichtbare resultaten. Opvallend is verder het grote verschil in stabiliteit van de RHA fillers versus de conventionele injectables in de dynamische gebieden. Bij controle 9 maanden na de behandeling blijkt dat het nog aanwezige hyaluronzuur in het desbetreffende gebied tot meer dan 30% oploopt in het voordeel van de RHA fillers.

Kenmerken RHA

50% minder BDDE

Natuurlijk

Veerkrachtig

FDA goedgekeurd

Teosyal Masterclasses

Regelmatig organiseren wij Teosyal Masterclasses zodat u een uitstekend beeld krijgt over de mogelijkheden en het onderscheidende karakter van deze mooie producten.

Bekijk Masterclasses