Teosyal Redensity II

Teosyal Redensity II

Dé ideale injectable voor de behandeling onder de ogen. Het infra orbitaal gebied is: compact, delicaat en complex. Een injectable met specifieke eigenschappen, de cliëntselectie en de juiste injectietechniek is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te halen.

Teosyal Redensity II is een unieke gel. Het heeft een laag concentratie hyaluronzuur (15mg/g) en een mild crosslinking proces. Het toegevoegde dermacomplex, bestaande uit: co-enzymen, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten, zorgt bovendien voor een betere huidconditie.

De Teosyal Redensity II is de enige filler die specifiek ontwikkelt is voor het gebied onder de ogen. Het optreden van het zogenaamde Tyndall effect wordt tot een minimum beperkt, waar andere fillers minder vergevingsgezind zijn. Niet voor niets is de Teosyal Redensity II de beste verkopende filler, er is simpelweg geen beter alternatief!

Heeft u interesse in Teosyal?

Kenmerken Redensity II

Krachtig dermacomplex

Laag hygroscopisch

Specifieke filler voor onder de ogen

Unieke samenstelling hyaluronzuur

Teosyal Masterclasses

Regelmatig organiseren wij Teosyal Masterclasses zodat u een uitstekend beeld krijgt over de mogelijkheden en het onderscheidende karakter van deze mooie producten.


Bekijk Masterclasses

Bekijk ook onze overige Teosyal fillers