SUZANOBAGIMD™

SuzanObagiMD systeem

SUZANOBAGIMD is een lijn van effectieve huidverzorgingsproducten die zich richt op de aanpak van verouderingskenmerken zoals fijne lijntjes en rimpels, zonder de huid te irriteren.

Omdat de SUZANOBAGIMD – lijn is ontwikkeld door een succesvolle en gerenommeerde dermatoloog die de huidgezondheid en -herstel echt begrijpt, kun je erop vertrouwen dat je met deze producten zichtbare resultaten kunt verwachten. Niet alleen zijn de producten in deze lijn hypo-allergeen en bevatten ze geen parabenen, synthetische geurstoffen en kleurstoffen, ook is de werking van de ingrediënten met representatief wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Ga je het 3-stappenproces met de SUZANOBAGIMD – lijn in je dagelijkse verzorgingsroutine toepassen, dan zul je op zowel korte als lange termijn aanzienlijke huidverbeteringen waarnemen. Al snel wordt de huidteint egaler en de poriën verfijnd. Bij langdurig gebruik is een duidelijke verbetering van lijntjes, rimpels, huidstructuur, elasticiteit en een vermindering van ouderdomsvlekken zichtbaar. Door de SUZANOBAGIMD™ – lijn in je dagelijkse routine op te nemen, wordt verdere huidveroudering tegengegaan met een jonger, frisser en gezonder uitziende huid als resultaat.

Heeft u interesse in Obagi Medical?

Producten SuzanObagiMD

Producten uit het SuzanObagiMD systeem:

  • Foaming cleanser
  • Balancing Toner
  • Acne Cleansing Wipes
  • Cleansing Wipes
  • Intensive Daily Repair
  • Retivance Skin Rejuvenating Complex
  • Soothing Complex Calming Lotion

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen