Teosyal RHA fillers

De Teosyal RHA range bevat 50% minder BDDE bevat dan andere fillers. De eerste en enige injectable dat rekening houdt met de mimiek van het gezicht. Een natuurlijk resultaat is voor 98% van de consumenten immers fundamenteel.

Meer informatie

Obagi Professional C

Alle producten binnen het Obagi Professional-C systeem maken gebruik van de unieke eigenschappen en de krachtige werking van L-ascorbinezuur. Verkrijgbaar in concentraties tot wel 30% L-ascorbinezuur.

Meer informatie

SkinPen – Microneedling 2.0

Superieure veiligheid, betrouwbaarheid en indrukwekkende behandelresultaten. Dat is Collageen Inductietherapie met de SkinPen. Nooit was microneedling zo precies en zo veilig!

Meer informatie

Teosyal Fillers

Teosyal kenmerkt zich onder andere door het uitgebreide en veelzijdige assortiment. Teosyal heeft twee verschillende productlijnen: de PureSense range en de RHA range. De varianten zijn gemaakt voor specifieke indicaties en effecten, zoals het onzichtbaar maken van fijne lijntjes, het verbeteren van gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen. Teosyal kan geïnjecteerd worden in: het gehele gelaat, hals en handen.

Teosyal Fillers

De Teosyal fillers van TEOXANE (Genève, Zwitserland) staan bekend om haar hoge veiligheidsprofiel. Sinds 2004 zijn deze fillers op de markt beschikbaar en sindsdien zijn er miljoenen behandelingen wereldwijd veilig en succesvol uitgevoerd.

Contact met een accountmanager

Obagi Medical

Obagi® Medical Products betreft een zeer effectieve en krachtige productlijn, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Een voorbeeld van ingrediënten die hierbij een rol spelen zijn: retinol, arbutine, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine-C. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Obagi® Medical Products is speciaal ontwikkeld om de huid van binnenuit te transformeren. De producten resulteren in een jongere, gezonder uitziende huid. Het productassortiment van Obagi Medical helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels, melasma (donkere vlekken), hyperpigmentatie, laxiteit en ongelijkmatige textuur.

Obagi Medical

Met ruim 30 jaar aan klinisch onderzoek en bewezen effectiviteit, is het assortiment van Obagi Medical Products niet voor niets de keuze van artsen en huidspecialisten.

Contact met een accountmanager

SkinPen

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld en als enige een medisch microneedling device te noemen. Ook is de SkinPen in tegenstelling tot vele andere devices ontwikkeld én geproduceerd in Amerika. De SkinPen heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Nog nooit was medisch microneedling zo precies, zo veilig en zo compleet!

 

 

SkinPen - Microneedling 2.0

Naast de hoogwaardige kwaliteit van de SkinPen, onderscheidt dit systeem zich tevens van andere microneedling systemen doordat de behandeldiepte kan worden ingesteld op de naaldcartridge in plaats van op het device zelf.

Contact met een accountmanager

INDIBA Deep Care

INDIBA uit Barcelona is wereldleider op het gebied van geavanceerde RF-technologie voor diverse toepassingen. In Nederland en Vlaanderen is Entercare exclusief distributeur van de INDIBA divisie Deep Care, waaronder de medisch esthetische productlijn van de fabrikant valt. Dit assortiment bestaat uit RF-apparatuur met cel-boost-technology voor het pijnloos vitaliseren, hertellen en modelleren van huidweefsel zonder downtime en de Reverso met Deep Fractional RF technologie, waarbij voor het verstevigen en verstrakken van de huid gebruik gemaakt wordt van weefselablatie.

Evidence based, CE, FDA & MDR compliant

INDIBA geniet internationale bekendheid vanwege het wetenschappelijk onderzoek dat de laatste 35 jaar is uitgevoerd. De CE gemarkeerde en FDA goedgekeurde medisch geclassificeerde apparatuur biedt een unieke synergie tussen de disciplines Huidtherapie, Cosmetische Geneeskunde, Dermatologie en Plastische Chirurgie. INDIBA Deep Care voldoet als een van de eerste en weinige fabrikanten aan de nieuwe Medical Device Regulations (MDR), de meest strenge richtlijnen voor medische apparatuur.

Contact met een accountmanager

CryoPen

Met de CryoPen kunt u heel gemakkelijk en snel feitelijk alle ongewenste (goedaardige) huidoneffenheden doeltreffend verwijderen. Het aantal indicaties is zeer divers en veelvoorkomend. U creëert een toegevoegde waarde in uw praktijk voor al uw patiënten. Dit maakt de CryoPen tot een geweldig innovatief instrument! Ongemak voor de patiënt wordt voorkomen doordat behandeling van omliggend gezond huidweefsel wordt vermeden. Voor de eerste keer is cryotherapie nauwkeurig tot op de millimeter.

CryoPen - cryotherapie

Nauwkeurige, krachtige maar gebruiksvriendelijke cryochirurgische instrumenten om goedaardige huidlaesies permanent te verwijderen. Snel en pijnloos.

Contact met een accountmanager

Let's get social