Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Esthetiek

Entercare BV is reeds meer dan 15 jaar importeur van injectables op basis van hyaluronzuur. Van 2003 tot 2007 leverde Entercare de Restylane injectables, waarna wij zijn overgestapt op TEOSYAL van Teoxane uit Zwitserland. Wij bieden hiermee de meest uitgebreide fillerrange ter wereld. Op het gebied van Skincare levert Entercare onder andere de befaamde producten van OBAGI Medical uit Californië USA , dé keuze van artsen en specialisten wereldwijd! Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de cosmetische geneeskunde en het jaarlijks bezoeken van de grootste Anti Aging wereldcongressen, bieden wij u een sterk kwalitatief en onderscheidend productassortiment voor een brede doelgroep binnen de groeiende esthetische sector.

Teosyal fillers

Entercare is reeds meer dan 15 jaar leverancier van o.a. hyaluronzuur injectables in Nederland. Dankzij onze kennis en ervaring bieden wij een onderscheidend en hoogwaardig leveringsprogramma binnen de cosmetische geneeskunde.

Lees hier meer over deze productgroep

Skincare

Met onze cosmeceuticals, pharmaceuticals, peeling producten, Enterpen en Cryopen levert Entercare een breed pakket voor huidspecialisten en huidtherapeuten. Voor al onze producten zijn trainingen beschikbaar, uitgevoerd door de specialisten van de Laurium Klinieken.

Lees hier meer over deze productgroep

Terug naar boven