Obagi Daily Hydro Drops

Daily Hydro Drops

Naarmate de huid veroudert, is er een verlies in de natuurlijk huidbarrière. Dit zorgt voor een doffe, matte huid en een toename van zichtbare lijntjes. De huid heeft dagelijkse hydratatie nodig en een ondersteuning van de huidbarrière om vocht aan te trekken en vast te houden, evenals bescherming tegen vrije radicalen, UV-schade en andere invloeden van buitenaf.

Obagi Daily Hydro Drops is een innovatief hydraterend gezichtsserum die de zuiverste vormen van o.a. vitamine B3 en hibiscus olie gebruikt. Het serum is rijk aan anti-oxidanten die de natuurlijke huidbarrière op peil houdt gedurende de dag!

De drie key ingrediënten

  • Niacinamide: oftewel vitamine B3 is nog niet zo bekend als haar zusjes vitamine A en C, maar hard op weg om dit qua populariteit te gaan evenaren. Dit is niet zo verwonderlijk, want de wetenschap is onder de indruk van de werking van deze vitamine! Wat doet Niacinamide voor de huid: het vervaagt fijne lijntjes, beschermt tegen zonschade, kalmeert de gevoelige huid, het gaat rode vlekjes tegen, bevordert de aanmaak van ceramiden (huideigen bouwstof voor een stevige, soepele en gezonde huid), normaliseert de talgproductie, vermindert (hyper)pigmentatie, hydrateert de droge huid, verfijnt poriën en is een kampioen in anti-aging, doordat het de huidbarrière ondersteunt en op peil houdt.
  • Abessijn olie: is een ultralichte olie die geen vettig gevoel geeft op de huid. Het is rijk aan omega 3 en 6 wat zorgt voor een soepele, zachte huid, voorkomt dat de huid uitdroogt, verbetert rimpels en verstopt de poriën niet. De olie is van zichzelf erg stabiel en bevat van nature vitamine A, B1, B2, B6, C, E en mineralen.
  • Hibiscus olie: is een goede vochtinbrenger en verstevigt de huid, vandaar de bijnaam ‘botoxplant’. Bevat ook natuurlijke bron van alfa-hydroxy zuren (AHA), wat helpt bij de cel vernieuwing en om de huid te exfoliëren, waardoor de huid er jonger en gladder uit zal zien. Het wordt gebruikt tegen fijne rimpels en bevat antioxidanten die beschermen tegen vrije radicalen.

Heeft u interesse in Obagi Medical?

Isoplentix™

Met een heerlijke, luxe geur en revolutionaire zogenoemde Isoplentix™ druppels die de huid intens voeden, bieden de Daily Hydro Drops een directe boost waardoor de huid gladder, stralender en gehydrateerd aanvoelt. Fijne lijntjes en rimpels zullen na dagelijks gebruik zichtbaar verminderen.

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen