CryoPen M

CryoPen M

 

De CryoPen® M maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening! Zo worden ongemakken voor de patiënt voorkomen. Met de CryoPen® volstaat veelal reeds 1 behandeling, terwijl men bij de conventionele methodes altijd meerdere malen dient terug te komen.

Snel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel

Bij de reguliere behandeling is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing. Dankzij de CryoPen® bent u in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is! De CryoPen® vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist.

Heeft u interesse in de CryoPen?

De CryoPen® M – Medical

De Cryopen M is het meest populaire model binnen de medisch cosmetische branche, dankzij het ergonomisch design. De Cryopen M is licht en gemakkelijk hanteerbaar. Met de Cryopen M kan men uitsluitend de 8 grams patronen gebruiken en is hierdoor met name geschikt voor de behandeling van kleine huidaandoeningen rondom de ogen of het gelaat.

De Cryopen M wordt standaard geleverd met:

  • Micro-applicator 1 – 3 mm
  • Micro-applicator 2 – 6 mm

Bekijk ook onze overige CryoPen modellen