Obagi Nu-Derm FX

Het Obagi Nu-Derm FX systeem is een klinisch bewezen productlijn om hyperpigmentatie en huidveroudering aan te pakken.

De huid wordt dagelijks blootgesteld aan een groot aantal omgevingsstressoren die schade veroorzaken en de diepste lagen van de huid kunnen bereiken. Zonbeschadiging, veroorzaakt door de schadelijke UV-straling, is de belangrijkste oorzaak van de fijne lijntjes, rimpels en ouderdomsvlekken. Dit zijn vroege tekenen van veroudering die mogelijk nu al zichtbaar worden.

Het Nu-Derm® FX systeem is hét huidverzorgingssysteem dat de huid op cellulair niveau daadwerkelijk kan transformeren. Het Nu-Derm FX systeem penetreert onder het oppervlak van de huid om huidcelfuncties op cellulair niveau te transformeren en de schade binnenin te herstellen. Door de tekenen van de beschadigde huid aan te pakken en de gezonde functie van de huidcellen te herstellen, is klinisch bewezen dat dit systeem resulteert in een jongere en gezonder uitziende huid. Het spreekt voor zich dat een goede zonbescherming tijdens en na de kuur van essentieel belang is.

Corrigeert en transformeert de huid van binnenuit

Onthul een helder uitziende huid met het Obagi Nu-Derm FX systeem gedurende 18 – 24 weken. Creëer een heldere, meer stralende teint zonder harde ingrediënten. Obagi Nu-Derm producten bevatten zeven hydrochinon-vrije producten die pigmentvlekken, zonbeschadiging, rimpels en andere tekenen van huidveroudering helpen verbeteren. Elk product in dit systeem verbetert de helderheid en egaliteit van de huid voor een jongere teint. Deze formules reguleren ook overtallig talg en glans. Bij regelmatig gebruik zal dit systeem verkleuring, rimpels, ruwe huid en meerdere tekenen van huidveroudering minimaliseren. Nu-Derm heeft een tweetal systemen: geschikt voor de normaal tot droge huid en geschikt voor de normaal tot vette huid.

Voordelen Nu-Derm FX systeem

Minimaliseert pigmentvlekken met behulp van 7% arbutine.
Hydrochinon-vrije formules veroorzaken geen irritatie of gevoeligheid.
Klinische studies tonen een verbetering aan in verkleuring en beschadiging door de zon binnen 24 weken.

Producten uit het Nu-Derm FX systeem:

  • Gentle Cleanser
  • Foaming Gel
  • Toner
  • Clear FX
  • Exfoderm
  • Exfoderm Forte
  • Blend FX
  • Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF50

Praktische downloads

Obagi Medical Expert training

Regelmatig organiseren wij Obagi Medical Expert trainingen zodat u een uitstekend beeld krijgt over de mogelijkheden en het onderscheidende karakter van deze mooie producten.


Bekijk hier de trainingen