Obagi-C FX

Obagi-C FX systeem

De Obagi-C producten bevorderen huidverjonging van binnenuit met behulp van speciaal samengestelde ingrediënten, die hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken verminderen. De combinatie met 10% L-ascorbinezuur (vitamine C) maakt dat dit de enige topische antioxidant is waarvan is bewezen dat het de collageensynthese stimuleert en toekomstige huidcelschade tot een minimum wordt beperkt. De gepatenteerde Obagi-C® FX producten bieden een complete huidverzorgingskuur die de tekenen van huidbeschadiging proactief corrigeren om zo ​tot een ​gezonde, stralende huid te komen en deze te behouden.

Obagi-C® systeem producten zijn ideaal voor de behandeling van: minimale fijne lijntjes, minimale ongelijkheid in huidtint, milde hyperpigmentatie, minimale ouderdomsvlekken, droge, normale, vette of zelfs gevoelige huid.

Voordelen Obagi-C FX systeem

4% of 7% arbutine plus 10% L-ascorbinezuur heeft bewezen esthetische voordelen:

 • Verminderd hyperpigmentatie (verkleuring).
 • Versnelt de huidvernieuwing om het evenwicht, de glans en de helderheid van de glansloze huid te herstellen.
 • Bevordert huidverjonging van binnenuit met Vitamine C, het enige actuele antioxidant waarvan is bewezen dat het de collageensynthese stimuleert.
 • Minimaliseert toekomstige schade aan de huidcellen door vrije radicalen te neutraliseren en de huid te beschermen.
 • Maximaliseert antioxidantabsorptie door een lage pH (lage pH betekent ook grotere antioxidantstabiliteit en een langere houdbaarheid dan andere toonaangevende vitamine C-producten).

Vitamine C behoort tot een belangrijke groep antioxidanten die de vrije radicalen bestrijden die de huid verouderen. Studies hebben aangetoond dat actuele Vitamine C in de meest effectieve vorm (L-ascorbinezuur) kan helpen de zonbescherming te verbeteren door de zon beschadigde huid te herstellen, fijne lijntjes en verkleuring van de huid te verminderen en collageenvorming te stimuleren.

Waarin verschilt het Obagi-C® FX systeem van andere vitamine C producten?

Veel merken bieden een cosmeceutical met vitamine C, maar het is belangrijk om te weten dat niet alle producten met vitamine C op dezelfde manier worden geproduceerd. Klinische studies tonen aan dat de gepatenteerde Obagi-C®-formulering meer L-ascorbinezuur in de huid aflevert en langer in de huid blijft dan bijvoorbeeld SkinCeuticals Phloretin CF®, een ander toonaangevend huidverzorgingsproduct voor vitamine C.

Heeft u interesse in Obagi Medical?

Producten uit het Obagi-C FX systeem

 • C-Cleansing Gel
 • C-Clarifying Serum
 • C-Balancing Toner
 • C-Exfoliating Day Lotion
 • C-Therapy Night Cream
 • Sun Shield Matte Broad spectrum SPF50

Obagi-C® FX systeem is verkrijgbaar in 2 uitgebreide pakketten die beide de voordelen bieden van zowel een krachtige arbutine als vitamine C en geschikt zijn voor de normale tot vette huid en de normale tot droge huid.

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen