Obagi Elastiderm Eye

ELASTIderm portfolio

ELASTIderm® is een unieke oogcrème voor dagelijks gebruik waarvan de werking wetenschappelijk is aangetoond. Dankzij een revolutionair bi-mineraal complex, een formule van koper-zink-malonaat, wordt de elasticiteit en veerkracht van de dunne huid rond de ogen hersteld en fijne lijntjes verminderd. Daarnaast worden de zachtheid en stevigheid zichtbaar verbeterd. Doordat het koper-zink-malonaat diep in de huid doordringt, zijn de resultaten sneller zichtbaar en duurzamer van behoud dan van andere bekende producten. De toevoeging van cafeïne in het ELASTIderm Eye Serum help wallen onder de ogen (ook wel puffy-eyes genoemd) te minimaliseren.

ELASTIderm® is niet zomaar een serie producten voor de behandeling van de huid rondom de ogen. Omdat de producten ingrediënten bevatten die zacht en toch zeer krachtig zijn, kunnen deze alleen via de Obagi huidverzorgingsspecialist worden verkregen.

  • Bi-mineraalcomplex: omvat zink en koper om de elasticiteit te herstellen en collageen te bouwen.
  • Malonzuur: is een Obagi-formulering waarvoor patent is aangevraagd en waarmee de productie van huidcellen wordt gestimuleerd.
  • Bosbessenextract: biedt anti-oxidanten die helpen om vrije radicalen te elimineren die de huid van zijn jeugdige glans beroven.
  • Cafeïne: toegediend met de rollerball-technologie helpt om wallen onder de ogen te verminderen.
  • Penetrating Therapeutics™: een Obagi-technologie die helpt de ingrediënten tot diep in de huid te laten penetreren, precies waar het nodig is.

Wilt u meer informatie over Obagi Medical?

Voor een heldere blik zonder wallen

Alleen van ELASTIderm® is wetenschappelijk bewezen dat het helpt om de verloren elasticiteit als gevolg van veroudering en zonbeschadiging in 9 weken met 46% te herstellen. Zichtbare fijne lijntjes en rimpels te reduceren door elasticiteit te herstellen, aanmaak van collageen te stimuleren waardoor rimpels met 16% verminderen en de eerste resultaten al na 2 weken waarneembaar zijn.

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen