Teosyal Redensity I

Teosyal Redensity I

Teosyal Redensity I is een hyaluronzuurgel die de huid hydrateert, terwijl het toegevoegde ‘Dermacomplex’ de huid voorziet van vitaminen en mineralen. Met Redensity I richt Teoxane zich specifiek op huidverjonging en rehydratatie van de huid. Teosyal Redensity I is geschikt voor ieder huidtype. Natuurlijk profiteert vooral de droge huid van deze behandeling, maar zelfs de vette huid heeft voordeel van de betere hydratatie.

Natuurlijke schoonheid

Met Teosyal Redensity I wordt zuiver, natuurlijk, niet-dierlijk hyaluronzuur gecombineerd met een ‘dermacomplex booster’ bestaande uit mineralen en vitaminen. Teosyal Redensity I wordt met een heel fijn naaldje in de huid geïnjecteerd. Deze huideigen substantie bindt het water in de huid en voorziet de huid van een rijke voedingscomplex waardoor zij fris, stevig en vitaal wordt. Teosyal Redensity I presteert op alle lichaamdelen die veel voor uw uitstraling betekenen: gezicht, hals, decolleté en handen. Het is de meest natuurlijke en exclusieve anti-aging therapie voor de schoonheid en geeft een ongekend frisse en jeugdige uitstraling.

Teosyal Redensity I omvat meerdere behandelingen. Er wordt behandeld totdat het gewenste resultaat is bereikt. Over het algemeen is het advies 3 behandelingen, om de drie weken. Hierna wordt behoud van resultaat geboden door elke 6 maanden te behandelen. Teosyal Redensity I geeft trouwe gebruikers. Zelfs jonge vrouwen zijn blij met het revitaliserende effect. Teosyal Redensity I geeft de huid een jeugdige uitstraling. Het herstelt de elasticiteit, de stevigheid, het volume, de tint en de hydratatie van de huid.

Heeft u interesse in Teosyal?

Kenmerken Redensity I

Award Winner

Beauty Booster

Met lidocaïne

Krachtig dermacomplex

Teosyal Masterclasses

Regelmatig organiseren wij Teosyal Masterclasses zodat u een uitstekend beeld krijgt over de mogelijkheden en het onderscheidende karakter van deze mooie producten.


Bekijk Masterclasses