Original Blue Peel

De Obagi Original Blue Peel® is een zeer snelle, veilige en doeltreffende peeling om de conditie en het uiterlijk van de huid drastisch te verbeteren.

Obagi Blue Peel® is een zeer snelle, veilige en doeltreffende manier om de conditie en het uiterlijk van uw huid drastisch te verbeteren. Door het combineren van trichloorazijnzuur (TCA) met een speciaal samengestelde ‘blauwe stof’ kan uw huidspecialist precies volgen waar en hoe diep de peeling in de huid penetreert en het proces aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huid. Dit maakt deze peeling heel veilig en beheersbaar. Blue Peel verwijdert effectief lagen van oude en beschadigde huid welke worden vervangen door gezonde huidcellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de eigen frisheid en dichtheid van de huid weer naar boven komt. Naast een ware huidtransformatie die je huid weer laat stralen als ooit te voren, helpt Blue Peel eveneens tegen acné, acnélittekens en de tekenen van huidveroudering.

Indicaties Obagi Original Blue Peel

Een Obagi Blue Peel® helpt de volgende huidproblemen te behandelen:

  • Rimpels
  • Melasma
  • Flinke zonbeschadiging
  • Grove poriën
  • Huidverslapping
  • Ruwe textuur

 

Praktische downloads

Obagi Medical Expert training

Regelmatig organiseren wij Obagi Medical Expert trainingen zodat u een uitstekend beeld krijgt over de mogelijkheden en het onderscheidende karakter van deze mooie producten.


Bekijk hier de trainingen