Teosyal PureSense

Teosyal PureSense fillers

 

De Teosyal PureSense producten zijn standaard voorzien van lidocaïne. Inmiddels zijn er reeds miljoenen behandelingen veilig en zonder problemen uitgevoerd met Teosyal. Teosyal wordt geproduceerd volgens de strengste veiligheidseisen in Genève, Zwitserland.

Binnen de PureSense range heeft men de keuze uit:

  • Teosyal Redensity I
  • Teosyal Global Action
  • Teosyal DeepLines
  • Teosyal UltraDeep
  • Teosyal Ultimate
  • Teosyal Kiss
  • Teosyal Redensity II

Kenmerken PureSense

Prijsgunstig
A-merk

Uitgebreid
assortiment

Meer dan
5 miljoen
behandelingen

Duurzaamheid

Heeft u interesse in Teosyal?

Iedere filler van Teosyal verschilt onder andere in mate van viscositeit. De ‘dunne’ gelvormen zijn geschikt voor oppervlakkige injecties en dus fijne lijntjes. Deze fillers zijn voor intradermaal gebruik.  De meer ‘stroperige’ gelvarianten dienen subcutaan geïnjecteerd te worden, ofwel voor volume of contourverbetering.

Dankzij het uitgebreide aanbod van Teosyal heeft u immer de beschikking over de meest ideale filler voor de desbetreffende indicatie. De Teosyal Redensity II is hiervan wel het meest exemplarisch. Als enige filler ter wereld is deze 100% ontwikkeld voor de behandeling van de traangoten. Reden genoeg om deze filler specifiek uit te lichten op onze site.

Meer informatie over de Teosyal PureSense range vindt u op deze site onder: ‘praktische downloads’. Wilt u meer weten over Teosysal? Neemt u dan contact met ons op. De accountmanagers van Entercare staan voor u klaar!

Teosyal Masterclasses

Regelmatig organiseren wij Teosyal Masterclasses zodat u een uitstekend beeld krijgt over de mogelijkheden en het onderscheidende karakter van deze mooie producten.

Bekijk Masterclasses

Bekijk ook onze overige Teosyal fillers