Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel Radiance

Obagi Blue Peel Radiance is een relatief comfortabele, snelle, oppervlakkige op salicylzuur gebaseerde gelaatspeeling die exfolieert en de algehele huidskleur en conditie verbetert. Al na de eerste behandeling geeft deze peeling een strakkere, gladdere en frissere huid. Een kuur van 4 – 6 peelings levert de beste resultaten op.

Blue Peel Radiance® helpt de volgende zorgen over de huid te verbeteren:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Slappe huid
  • Ruwe, ongelijke huid
  • Milde tot matige pigmentatie
  • Acné

Blue Peel Radiance Kit

Elke Blue Peel Radiance Kit bevat 6 ampullen (8ml per ampul) en een Prep Solution. Elk ampul bevat genoeg inhoud om het gezicht met twee lagen peel te kunnen behandelen.

Prep Solution is ontwikkeld om de huid te ontvetten en past de PH waarde aan. Bovendien bevat de Prep Solution het ingrediënt Witch Hazel, om de huid te kalmeren en ontstekingen tegen te gaan. De Blue Peel Radiance bevat 20% salicylzuur en een mix van melk- en glycolzuur. Bovendien bevat de peeling wilgenschors en zoethout om de huid te kalmeren.

Heeft u interesse in Obagi Medical?

Obagi Medical Expert training

Tijdens de Obagi Medical Expert training wordt er dieper in gegaan op de systemen, bijbehorende indicaties en protocollen. De training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met Obagi Medical. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als (para)medisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de producten, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt 6 accreditatiepunten voor het volgen van deze training.


Bekijk hier de trainingen