CryoPen O

CryoPen O

 

De CryoPen® O maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening! Zo worden ongemakken voor de patiënt voorkomen. Met de CryoPen® volstaat veelal reeds 1 behandeling, terwijl men bij de conventionele methodes altijd meerdere malen dient terug te komen.

Heeft u interesse in de CryoPen?

Snel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel

Bij de reguliere behandeling is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing. Dankzij de CryoPen® bent u in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is!

De CryoPen® vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist.

De Cryopen O is in vergelijk met de Cryopen M iets groter en zwaarder. Met de Cryopen O kan men dan ook, naast de 8 grams patronen, ook de grotere 16 grams patronen gebruiken. Hierdoor is deze Cryopen met name geschikt voor de behandeling van kleine, maar ook voor de behandeling van grotere huidaandoeningen. De Cryopen O wordt dan ook geleverd met een extra grotere micro applicator.

De Cryopen O wordt standaard geleverd met:

  • Micro-applicator 1 – 3 mm
  • Micro-applicator 2 – 6 mm
  • Micro-applicator 4 – 8 mm

Bekijk ook onze overige CryoPen modellen