Trommelvliesbuisjes

Triune trommelvliesbuisjes

Triune trommelvliesbuisjes bieden midden tot lange termijn ventilatie zonder de nadelige aspecten van de klassieke T-Tube. Studies tonen een 3,0% perforatieratio aan in vergelijking met 16,6% voor standaard T-tubes.  Triune TV-buisjes zijn eenvoudig in te brengen met behulp van een standaard paktangetje. De buisjes zijn geproduceerd met gebruikmaking  van Cold Mold Technology, hetgeen voor een extreem glad oppervlakte van het materiaal zorgt.

Wilt u meer informatie over triune trommelvliesbuisjes?

Triune

Het gepatenteerde Triune ventilatiebuisje is ontworpen om perforaties en littekenvorming, zoals gezien wordt bij de standaard lange termijn T-tubes, te voorkomen. De drie flenzen zorgen ervoor dat het buisje in loodrechte positie van het trommelvlies blijft. Door deze producteigenschap wordt onnodige uitholling van het trommelvliesweefsel tot een minimum beperkt. Elk van de drie flenzen (armen) staan in een dusdanige hoek, dat trauma aan het trommelvliesweefsel wordt voorkomen. Studies tonen een 3,0% perforatieratio aan in vergelijking met 16,6% voor standaard T-tubes.

Triune Trumpet

Voortbouwend op het grote succes van het oorspronkelijke Triune ontwerp, is de Triune Trumpet ontwikkeld. Dit buisje heeft ter bescherming van het trommelvlies hetzelfde unieke 3-armige flens ontwerp als de oorspronkelijke Triune Tube en is ideaal om als primair ventilatiebuisje in te zetten. De Triune Trumpet heeft een lumen van ø 1.27mm en heeft net zoals de Bevel Bobbin een trechtervorm waardoor het buisje zich op dezelfde wijze laat plaatsen en cerumen makkelijk is weg te nemen, mocht er onverhoopt occlusie optreden.