alto adjuster

Het ALTO systeem

Het eerste en enige systeem wat het mogelijk maakt om titanium TORP & PORP non-krimp middenoorimplantaten op lengte in te stellen; zelfs nadat het implantaat al ingesteld, getrimd en geplaatst is! Ontdek het uitgebreide assortiment titanium ALTO implantaten van Grace Medical.

Meer informatie
Triune tube

Triune trommelvliesbuisje

Hét alternatief voor de T-Tube! Dit gepatenteerde buisje is speciaal ontwikkeld om complicaties bij midden tot lange termijn ventilatie significant te verminderen. Het Triune trommelvlies buisje is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen.

Meer informatie

PosiSep & PosiSep X

Dé neus- en sinustampons die in 7 dagen tijd volledig oplossen! Resulterend in tevreden patiënten, lovende recensies, een lagere complicatie ratio en tijdbesparing. Bovendien geven deze producten u meer flexibiliteit bij het plannen van het tweede consult.

Meer informatie

Middenoorimplantaten

Middenoorimplantaten worden geplaatst bij patiënten met een beschadigde of disfunctionerende benige middenoorketen als gevolg van cholesteatoom, chronische middenoorontsteking of een aangeboren afwijking van de gehoorbeentjes.

Entercare biedt een breed scala aan innovatieve oplossingen voor reconstructies van de gehoorbeentjesketen. Ontdek onder andere ons diverse assortiment aan titanium implantaten met variabele, non-krimp, lengte instelling door middel van het innovatieve ALTO systeem en de zelfsluitende Eclips en Super-E stapesprotheses.

Trommelvliesbuisjes

Een trommelvliesbuisje heeft als doel een open verbinding te bewerkstelligen tussen middenoor en uitwendige gehoorgang en wordt ingezet bij terugkerende middenoorontsteking of slijmoren.

Entercare levert alleen buisjes van hoogste kwaliteit welke zich kenmerken door een uitzonderlijk glad oppervlak zonder braampjes en oneffenheden. Dankzij een uniek productieproces, ontwikkeld door onze fabrikant Grace Medical, wordt een extreem glad oppervlakte van het lumen gecreëerd waardoor de kans op verstopping tot een minimum wordt beperkt. Entercare kan u van dienst zijn met alle voorkomende typen, echter beperken wij ons op deze website tot de innovatieve en gepatenteerde TRIUNE trommelvliesbuisjes. Onder praktische downloads vindt u een compleet overzicht van ons assortiment.

Instrumentarium

Entercare is een uniek bedrijf als het gaat om expertise op het gebied van KNO instrumentarium. Als geen ander kennen wij de behoeften en specifieke eisen van de kritische KNO specialist. Wij kunnen u van dienst zijn met een breed assortiment state-of the-art chirurgische en poliklinische instrumenten. Dankzij onze jarenlange ervaring en specifieke vakkennis begrijpen wij uw vraag direct en kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze expertise, kwaliteit en service maken het verschil! Op deze website tonen wij u een overzicht van enkele specials.

Neus- en sinustampons

Entercare biedt een breed scala aan neus- en sinustampons voor operatief, postoperatief en therapeutisch gebruik. In deze productcategorie onderscheiden wij twee soorten: synthetische neus- en sinustampons gemaakt van polivinyl (PVA) en de volledig oplosbare neus- en sinustampons gemaakt van chitosan.

Onze synthetische tampons bevinden zich in de hogere kwaliteitsklasse als het gaat om het inbrengen, hemostase en het verwijderen van de tampons. Ondanks deze positieve eigenschappen blijft het verwijderen van tampons vaak een zeer pijnlijke en traumatische ervaring. Onder andere om deze reden zijn recentelijk tampons van chitosan ontwikkeld die na circa 7 dagen volledig oplossen, waardoor het verwijderen van tampons helemaal niet meer nodig is!