Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Instrumentarium

Onze expertise, kwaliteit en service maken het verschil!

Entercare is een uniek bedrijf als het gaat om expertise op het gebied van KNO instrumentarium. Als geen ander kennen wij de behoeften en specifieke eisen van de KNO vakgroep. Entercare kan u van dienst zijn met een breed assortiment “state-of the-art” instrumenten, endoscopen, optieken en digitale videosystemen ten behoeve van keel- neus- en oorheelkunde, chirurgie van het aangezicht en plastische chirurgie. Dankzij onze specifieke vakkennis begrijpen wij direct wat uw behoeften zijn. Bovendien hebben wij het onderscheidend vermogen om instrumentarium goed te kunnen beoordelen. Zo zijn wij in staat om snel en correct inventarisaties uit te voeren en u van gedegen advies te voorzien. Onze expertise, kwaliteit en service maken het verschil! Entercare kan u van dienst zijn met zowel reusable als disposable instrumentarium.

Kraakbeen microtoom

Met deze Caritage Microtome kunt u zeer accuraat en consistent dunne plakjes kraakbeenweefsel snijden binnen een spectrum van 0,1mm tot 0,9mm. De dikte is variabel instelbaar d.m.v. een draaiknop!

Lees hier meer

Endoscopische oorchirurgie

Het gebruik van endoscopie bij ooroperaties heeft inmiddels tot nieuwe inzichten geleid, waardoor er behoefte is ontstaan aan verdere ontwikkeling en verfijning van dit specifieke instrumentarium.

Lees hier meer

NT Rhinoplastiek instrumentarium

Het NT Rhinoplastiek Instrumentarium onderscheidt zich door het verfijnde design, nuttige modificaties op bestaande modellen, gebruikmaking van hard metaal en de bijzonder hoge kwaliteit.

Lees hier meer

KNO instrumentarium

Van bijna alle medische disciplines kent het specialisme KNO de grootste verscheidenheid aan instrumenten. Entercare is uw bron voor KNO instrumentariun en bijbehorende service.

Lees hier meer

Terug naar boven