Implantaten met vaste lengte

Innovatieve designs en doeltreffende oplossingen

Onze middenoorimplantaten met vaste lengtes kenmerken zich allen door een innovatief design en bieden unieke en doeltreffende oplossingen voor diverse niet alledaagse otologische uitdagingen in reconstructie van de gehoorbeentjesketen.

Wilt u meer informatie over middenoorimplantaten met vaste lengte?

Wildcat

De Wildcat titanium TORP bootst de natuurlijke opbouw van de stijgbeugel na. Met de Wildcat bent u in staat van een type 4 tympanoplastiek een type 3 te benaderen. Het ontwerp, dat uit een solide geheel bestaat, laat zich eenvoudig door de gehoorgang op de voetplaat zonder aanwezigheid van een stijgbeugel plaatsen. Naar gelang uw persoonlijke voorkeur, heeft u de keuze tussen een open en dicht model.

Frisbee

Is de stapes nog intact, maar is de ruimte tussen de stijgbeugel en het trommelvlies zeer beperkt? Dan is de Frisbee dé oplossing! De Frisbee wordt aangeboden in vier lengtes: 2.00mm, 1.50mm, 1.00 en zelfs 0.5mm ! Aan de onderzijde van de prothese is ter hoogte van de centrale as een geul (notch) gecreëerd om een perfecte pasvorm met de stapesboog te creëren. De Frisbee heeft een buigbare flens die de benodigde hoek met het trommelvlies mogelijk maakt.

Krause Helix

De Kraus K-Helix Prothese betreft een nieuw innovatief titanium middenoorimplantaat welke speciaal is ontworpen voor de wederopbouw van de gehoorbeentjesketen. In combinatie met middenoor cement, zoals ionomeer is een solide reconstructie een mogelijk. De prothese dient als een soort geraamte voor het cement. Dankzij het unieke ontwerp, kunnen de prothesen geheel naar wens worden gemodelleerd. De conische spoel kan namelijk eenvoudig ingekort, verlengd en/of gebogen worden.

Praktische downloads

Bekijk ook onze overige middenoorimplantaten