Neus- en sinustampons synthetisch

Sterk, non-adhesief en een grote absorptie capaciteit

Entercare heeft een serie synthetische neus- sinustampons van medical grade PVA-foam voor u geselecteerd, waarmee wij in staat zijn maximum kwaliteit te garanderen tegen minimum prijzen. Vervaardigd van non-adhesief PVA-foam met sterke poreuze structuren en met elkaar in verbinding staande grote poriën hebben deze tampons een grote absorptiecapaciteit.

Wilt u meer informatie over synthetische neus- en sinustampons?

Kosten besparen zonder op kwaliteit in te leveren

In samenwerking met KNO-artsen hebben wij een kwalitatief hoogwaardig generiek product in de markt weten te selecteren, waarmee wij in staat zijn een concurrerend alternatief te bieden voor de synthetische neus- en sinustampons van een bekend duur merk.

Entercare biedt een absorberende neustampon in verschillende vormen en maten dat, eenmaal in contact met vloeistof, zeer snel uitzet en verandert in een zachte spons. Het product absorbeert bloed, ondersteunt eigen bloedstolling en verkleeft niet met het neusslijmvlies. De tampons zijn eenvoudig te verwijderen zonder het risico op een neusbloeding.

Medical grade PVA foam

PVA staat voor het synthetische materiaal Poly Vinyl Alcohol waarvan vrijwel alle standaard neustampons worden gefabriceerd. Echter, dankzij gebruikmaking van de Air Expansion Technology, heeft onze fabrikant een medical grade PVA-foam gecreëerd met sterke poreuze structuren en consistente poriën waarmee het product tot de hoogste kwaliteitstandaard behoort. Daarnaast zijn onze anorganische tampons biocompatibel, sterk, non-adhesief, vezelvrij en ongevoelig voor ingroei van bacteriën. De neustampons van Entercare worden verpakt in kwalitatief hoogwaardige verpakkingsmaterialen en onder de meest stringente cleanroom omstandigheden.

Bekijk ook onze overige neus- en sinustampons