Electro Surgical Unit Finesse II

Ontwikkeld voor LEEP-LETZ

De Finesse II van Utah Medical is niet zomaar een diathermieapparaat. Uniek is dat deze specifiek is ontwikkeld voor het uitvoeren van LEEP-LETZ procedures en andere kleine interventies op de poli gynaecologie waar gebruik van diathermie nodig is. Volautomatische aansturing van frequentiebereik, stroomsterkte en rookafzuiging voor optimaal gebruiksgemak en veiligheid. U hoeft niets in te stellen en kunt direct beginnen met snijden en coaguleren op een accurate, veilige en gecontroleerde manier.

Wilt u meer informatie over Electro Surgical Unit Finesse II?

Volautomatisch, dus altijd het juiste vermogen voor snijden en coaguleren

Ten behoeve van lisexcisies en alle andere interventies binnen de gynaecologie waarbij diathermie gebruikt wordt, biedt Entercare geavanceerde apparatuur van het Amerikaanse fabricaat UTAH MEDICAL. Uniek is dat het type FINESSE II+ speciaal is ontwikkeld voor gynaecologie. LETZ of LEEP procedures kunnen met de grootst mogelijk precisie uitgevoerd worden, waarbij een volautomatische aansturing van frequentiebereik, stroomsterkte en rookafzuiging voor optimaal gebruiksgemak en veiligheid zorgt. Comfortabel en met weinig weerstand kunt u zeer precies snijden en coaguleren.

Geïntegreerde rookafzuiging met automatische activatie

Ten behoeve van de gezondheid van patiënten en het medische team, zij de diathermie-apparaten van UTAH standaard uitgevoerd met een geïntegreerde rookafzuiger welke in werking treedt zodra de actieve elektrode wordt ingeschakeld. In dit afzuigsysteem is een drie-laagfilter aangebracht met daarin onder andere een koolstoffilter, welke naast de schadelijke stoffen ook de geur van gecoaguleerd weefsel absorbeert en daardoor de verspreiding van de onaangename lucht voorkomt.

Bekijk ook onze overige LEEP-LETZ producten