Siliconen pessaria

Siliconen pessaria

Een uterovaginale prolaps is een veel voorkomend probleem bij vrouwen. Een siliconen pessarium biedt in de meeste gevallen een effectieve, niet-operatieve oplossing. Entercare biedt een breed assortiment voor een succesvolle pessariumtherapie.

Entercare levert pessaria uitsluitend aan Nederlandse ziekenhuizen en de groothandel voor farmacie en gezondheidsproducten.

Wilt u meer informatie over siliconen pessaria?

Veilig, effectief en comfortabel over een langere periode

Entercare Gynaecologie heeft een brede selectie van pessaria in verschillende stijlen, vormen en maten in het leveringsprogramma. Voor iedere indicatie hebben wij het geschikte pessarium in voorraad. De producten zijn veilig, effectief en comfortabel over een langere periode. Bovendien zijn de pessaria voorzien van een knik-zone waardoor deze eenvoudig zijn in te brengen, met name voor de oudere patiënte is dit een groot voordeel. De pessaria van Entercare zijn gemaakt van non-toxisch medisch siliconen. Het materiaal van de pessaria is biologisch inert en veroorzaakt derhalve geen allergische reacties bij de patiënt. Uiteraard zijn al onze pessaria latex vrij.

Praktische downloads

Bekijk ook onze overige pessaria