LEEP-LETZ elektrodes

Entercare biedt unieke producten voor LEEP-LETZ procedures waarmee met grote precisie altijd direct een kwalitatief pathologisch monster wordt verkregen.

Ten behoeve van LEEP-LETZ procedures en alle andere interventies binnen de gynaecologie waarbij diathermie gebruikt wordt, biedt Entercare geavanceerde apparatuur en elektrodes van het UTAH MEDICAL. Uniek is dat de apparatuur van dit fabricaat speciaal is ontwikkeld voor gynaecologie.

 

Voor een perfecte controle tijdens LEEP-LETZ procedures

Met de gekleurde diathermielisjes van UTAH MEDICAL realiseert u altijd een zeer accurate behandelprestatie. Het belangrijkste verschil met gewone lisjes bijvoorbeeld, is dat de het draad van UTAH MEDICAL diathermie elektroden van gehard metaal is gemaakt, in plaats van standaard metaal. Dit betekent dat UTAH lisjes nagenoeg niet buigen tijdens het snijden, zelfs niet bij extreme hitte.

De lisjes worden standaard geleverd met de gepatenteerde Safe-T-Gauge. Dit betreft een schuifje waarmee de diepte van de excisie in te stellen is. Een bijkomend voordeel van de Safe-T-Gauge is dat het de lisdraad ondersteund, waardoor de mate van stabiliteit verder wordt verhoogd en het buigen / doorbuigen van de lis helpt voorkomen. De verschillende LETZ/LEEP elektrodes van UTAH MEDICAL hebben elk een individuele kleur, zodat u in één oogopslag kunt zien met welke uitvoering en/of afmetingen u van doen heeft.