LEEP-LETZ elektrodes

Accuraat snijden en coaguleren

Entercare biedt unieke producten voor LEEP-LETZ procedures waarmee met grote precisie altijd direct een kwalitatief pathologisch monster wordt verkregen.  Met de gekleurde diathermielisjes van UTAH MEDICAL realiseert u altijd een zeer accurate behandelprestatie.

Wilt u meer informatie over LEEP-LETZ elektrodes?

Draad van gehard staal tegen vervormen

Het belangrijkste verschil met gewone lisjes bijvoorbeeld, is dat de het draad van UTAH MEDICAL diathermie elektroden van gehard metaal is gemaakt, in plaats van standaard metaal. Dit betekent dat UTAH lisjes niet vervormen en nagenoeg niet buigen tijdens het snijden, zelfs niet bij extreme hitte.

Safe-T-Gauge voor diepte instelling

Daarnaast worden de lisjes standaard geleverd met de gepatenteerde Safe-T-Gauge. Dit betreft een schuifje waarmee de diepte van de excisie in te stellen is. Een bijkomend voordeel van de Safe-T-Gauge is dat het de lisdraad ondersteund, waardoor de mate van stabiliteit verder wordt verhoogd en het buigen / doorbuigen van de lis helpt voorkomen.

Y-shape voor beter zicht

De lisjes van UTAH MEDICAL hebben een zogenaamde Y-shape welke zorgt voor een grotere opening onder de lis. Hierdoor heeft u een beter zich op het te doelgebied tijdens de LEEP-LETZ interventie.

Iedere maat een individuele kleur

De verschillende LETZ/LEEP elektrodes van UTAH MEDICAL hebben elk een individuele kleur, zodat u in één oogopslag kunt zien met welke uitvoering en/of afmetingen u van doen heeft.

Bekijk ook onze overige LEEP-LETZ producten