Sterishot II Filshie Clip Procedure Kits

Filshie Clip Sterilisatie

Met een historie van 30 jaar en 12 miljoen geplaatste Filshie Clips wordt deze technologie wereldwijd erkend als eerste keuze bij vrouwelijke sterilisatie. Keer op keer bewijst de Filshie Clip een eenvoudige, veilige en zeer effectieve behandelmethode te zijn. Daar waar nieuwe behandelmethoden zijn gekomen en gegaan, is de Filshie Clip na ruim 3 decennia nog immer de gold standard voor permanente sterilisatie.

Wilt u meer informatie over Filshie Clip Sterilisatie?

Met een succespercentage van 99,76% de meest succesvolle methode

De Filshie Clips sterilisatiemethode is een operatieve, permanente vorm van anticonceptie, die direct effectief is, waarbij geen extra onderzoeken ter bevestiging van de effectiviteit nodig zijn en die desgewenst eventueel omkeerbaar is. De Filshie Clip sterilisatie is met wereldwijd 12 miljoen geplaatste clips wereldwijd één van de meest toegepaste sterilisatiemethoden bij vrouwen. Deze sterilisatiemethode heeft een zeer hoge mate van patiënttevredenheid. Met een aantoonbaar succespercentage van 99,76% is het de meest succesvolle procedure. De ingreep zelf duurt niet langer dan een kwartier en kan onder narcose worden uitgevoerd.

Reeds in 1996 FDA goedkeuring

Sterilisatie met behulp van Filshie Clips kreeg reeds in 1996 FDA goedkeuring en is sindsdien wereldwijd succesvol toegepast. In de loop der jaren zijn er vele alternatieve behandelmethoden geïntroduceerd, welke het om verschillende redenen uiteindelijk niet hebben gehaald.  Met de lange historie, de miljoenen succesvol geplaatste Filshie Clips en representatief wetenschappelijk onderzoek, is de effectiviteit, veiligheid en patiënttevredenheid van de Filshie Clips ruimschoots bewezen.

Kenmerken Filshie Clip sterilisatie

  • Filshie Clip is de meest effectieve vrouwelijke sterilisatiemethode
  • Relatief eenvoudig uit te voeren ingreep
  • Ruime criteria met betrekking tot patiënten selectie
  • De Filshie Clips zijn MRI compatibel
  • De ingreep is omkeerbaar in 90% van de gevallen
  • De ingreep is direct effectief
  • Relatief lage product- en procedurekosten
  • Geen controle procedure (HSG) nodig