Pessaria

Wij bieden een breed assortiment pessaria in verschillende stijlen, vormen en maten. Voor iedere indicatie leveren wij het geschikte pessarium direct uit voorraad. Wij kunnen vrijwel ieder gewenst pessarium leveren en kunnen u desgewenst een totaalpakket tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Entercare levert pessaria uitsluitend aan Nederlandse ziekenhuizen en de groothandel voor farmacie en gezondheidsproducten.

Meer informatie

Pessaria

Eén op de vijf vrouwen ontwikkeld tijdens haar leven een vaginale prolaps. De meest voorkomende vormen van prolaps zijn een verzakking van de vaginale voorwand (cystocele) de vaginale achterwand (rectocele) en de baarmoeder (uteriene descensus). Afhankelijk van de ernst biedt een pessarium voor het overgrote deel van patiënten uitkomst.

Naast pessaria voor verzakkingen levert Entercare een pessarium dat preventief ingezet kan worden bij helpen voorkomen van neonatale morbiditeit en morbiditeit als gevolg van vroeggeboorte. Het cerclage pessarium betreft een non-invasief medisch hulpmiddel ter preventie van vroeggeboorte.