Sterishot II Filshie Clip

De Filshie Clip sterilisatiemethode is een permanente vorm van anticonceptie welke direct effectief is, waarbij geen post operatieve checks nodig zijn en bij een zeer brede patiënten selectie veilig toegepast kan worden.

Meer informatie

LEEP-LETZ producten

Met de gekleurde elektrodes van UTAH MEDICAL kan met grote precisie altijd direct een kwalitatief pathologisch weefselmonster worden verkregen. Uniek is dat de volautomatische Finesse II+ unit van UTAH MEDICAL  speciaal voor het uitvoeren van LEEP-LETZ is ontwikkeld.

Meer informatie

Pessaria

Wij bieden een breed assortiment pessaria in verschillende stijlen, vormen en maten. Voor iedere indicatie leveren wij het geschikte pessarium direct uit voorraad. Wij kunnen vrijwel ieder gewenst pessarium leveren en kunnen u desgewenst een totaalpakket tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Meer informatie

LEEP-LETZ producten

Voor het verwijderen van een afwijkend stukje van de baarmoederhals door middel van een LETZ / LEEP procedure levert Entercare de apparatuur en lisjes van het fabricaat Utah Medical. De Finesse ESU (Electro Surgery Unit) van Utah Medical is, in tegenstelling tot algemene diathermie apparatuur, speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van LETZ/LEEP procedures, waardoor te allen tijde op een veilige en accurate wijze een histologisch geschikt monster wordt verkregen. Utah Medical is dan ook niet voor niets al jaren lang de favoriete keuze van gynaecologen wereldwijd.

Filshie Clip sterilisatie

De Filshie clip is een implantaat welke gebruikt wordt voor laparoscopische sterilisaties bij vrouwen. Met een historie van 30 jaar en 12 miljoen geplaatste Filshie Clips wordt deze technologie wereldwijd erkend als de gouden standaard bij vrouwelijke sterilisatie. Keer op keer bewijst de Filshie Clip een relatief eenvoudige doch zeer betrouwbare en effectieve behandelmethode te zijn.

Pessaria

Eén op de vijf vrouwen ontwikkeld tijdens haar leven een vaginale prolaps. De meest voorkomende vormen van prolaps zijn een verzakking van de vaginale voorwand (cystocele) de vaginale achterwand (rectocele) en de baarmoeder (uteriene descensus). Afhankelijk van de ernst biedt een pessarium voor het overgrote deel van patiënten uitkomst.

Naast pessaria voor verzakkingen levert Entercare een pessarium dat preventief ingezet kan worden bij helpen voorkomen van neonatale morbiditeit en morbiditeit als gevolg van vroeggeboorte. Het cerclage pessarium betreft een non-invasief medisch hulpmiddel ter preventie van vroeggeboorte.