SkinPen Expert Training

25 oktober 2019 – 13.30u – Linschoten

Tijdens de SkinPen Expert training wordt er dieper in gegaan op de behandeltechniek: medisch microneedling. De indicaties, contra indicaties en behandelprotocollen worden uitvoerig met u besproken, zodat u verzekerd bent om de SkinPen veilig en effectief in te zetten. Deze training is uitsluitend geschikt voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die in hun salon/kliniek gaan starten met de SkinPen.

Onze productspecialist/huidtherapeut Sharon Bekker zal u te woord staan en neemt u mee naar de fysiologie en anatomie van de huid. Na het volgen van deze uitdagende training zult u als medisch of paramedisch behandelaar niet alleen aan de slag kunnen met de SkinPen, maar ook de principes kunnen verstaan en toepassen op de dagelijkse hulpvragen in uw praktijk. U ontvangt na de training een certificaat van deelname.

De workshop vindt plaats van 13:30u tot 16:30 uur.

Locatie

Entercare B.V. – Laan van Overvliet 7 – Linschoten

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u onze productspecialist Sharon Bekker hiervoor telefonisch bereiken op nummer 06 – 36 233 156 of op het e-mail adres: sbekker@entercare.nl.

Terug naar boven