Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Teosyal Masterclass ‘The X-injection’

2 mei 2018 – 19.00u – Linschoten

In de kunstwereld wordt er al jaren gewerkt met verschillende meetinstrumenten om te komen tot de perfecte artistieke balans. In de cosmetische kliniek wordt een ‘wetenschappelijke benadering’ van schoonheid ook meer en meer toegepast, alhoewel de echte schoonheid natuurlijk altijd van binnen zit…

In ons onderbewustzijn registreert het brein allerlei verhoudingen in iemands gezicht en wanneer de verhoudingen goed zijn, kan dit leiden tot een bepaalde aantrekkingskracht. De perfecte balans in het gelaat wordt internationaal aangeduid middels “The Golden Ratio”, ofwel de gouden balans. Het vormt de basis om een gezicht in optimale balans te brengen. Dit inzicht is een must voor ieder cosmetisch arts dus!

Masterclass The X-injection

Tijdens deze masterclass leren we u gebruik te maken van de Golden Ratio en creëren we evenwicht c.q. harmonie in het hele gezicht. De wenkbrauwen, de jukbeenderen, de neus en de mond zijn hierbij bijzonder belangrijke elementen. We meten de ideale verhouding in het gezicht van het model en bepalen waar het accent nodig is om te komen tot een schoonheidsbalans.

 

Locatie

Kliniek Laurium – Laan van Overvliet 7 – Linschoten

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u ons hiervoor telefonisch bereiken op nummer 0348 – 46 25 40 of op het e-mail adres: erhoogstraten@entercare.nl.

Terug naar boven