Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Micro-needling training (vol!)

7 mei 2018 – 10:00u – Linschoten

De ENTERPEN™ is een revolutionair draadloos ‘micro-needling’ apparaat ontwikkelt voor artsen en huidspecialisten. De ENTERPEN™ maakt gebruik van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen (142 x per seconde) en kleine micro-kanaaltjes (1850 per seconde) in de huid maken. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren: Collageen Inductie Therapie (CIT).

De ENTERPEN™ micro-naaldjes zijn in het bezit van een CE goedkeuring en ISO 13485; dit is de internationale erkende standaard die voldoet aan de regelgeving voor medische hulpmiddelen.

De producttraining neemt ongeveer 3 uur in beslag en bestaat uit zowel een theoretisch als een praktijkgedeelte. U wordt letterlijk en figuurlijk door uw opleider bij de hand genomen. In het praktijkgedeelte heeft u ruim de gelegenheid tot het zelf behandelen. U dient zelf 1 of meerdere modellen mee te nemen die u zelf kunt behandelen. Ideaal is als uw model(len) meerdere behandelindicaties heeft. Al het materiaal (naalden etc) dat gebruikt wordt tijdens de training is bij de prijs van deelname inbegrepen.

Locatie

Kliniek Laurium – Laan van Overvliet 7 – Linschoten

Kosten voor deelname

De kosten voor deze cursus bedragen € 149,00 excl. BTW per persoon.
Huidtherapeuten ontvangen 4 accreditatiepunten (via het ADAP) bij deelname.

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u ons hiervoor telefonisch bereiken op nummer 0348-462540 of op het e-mail adres: mpauw@entercare.nl.

Terug naar boven