Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Cursus ‘Tear Through Specialist’

19 april 2019 – 10:00u – Linschoten

De opleiding tot ‘specialist traangootjes’ is uitsluitend bestemd voor BIG geregistreerde (tand)artsen die de basiscursus: ‘injectable & botox specialist’ bij het NIMEB hebben gevolgd en zich willen specialiseren in de behandeling van de traangoten en/of wallen onder de ogen.

De vraag naar behandeling van traangootjes is extreem hoog. Meer dan 50% van de vrouwen boven de 30 wil hier iets aan laten doen, echter op de lijst van meest voorkomende fillerbehandelingen staat het op nummer 7. De reden hiervan is dat het hier gaat om een compact anatomisch gebied, bovendien is het infra orbitaal gebied delicaat en dient men rekening te houden met het lymfatisch systeem. Mits er gewerkt wordt met de juiste fillers en behandeltechnieken, kunnen er bijzonder fraaie esthetische resultaten worden behaald.

lippen fillers injectables groot

INSCHRIJVING, BEVESTIGING EN BETALING

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Een BIG registratienummer is verplicht om deel te kunnen nemen aan de cursussen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reageert u tijdig, indien u interesse heeft.

Een bevestiging wordt u na ontvangst van uw inschrijving toegezonden. Naast de bevestiging ontvangt u: het programmaoverzicht, routebeschrijving en de factuur. Uw inschrijving is definitief indien deze door ons is bevestigd en uw betaling is verwerkt. Tezamen met de bevestiging ontvangt u een factuur. Het factuurbedrag dient minimaal 10 werkdagen voordat de cursus plaatsvindt te zijn bijgeschreven op de bankrekening van het NIMEB.

VERZEKEREN

Cursisten (artsen, tandartsen, medisch specialisten) van het NIMEB kunnen zich voor injectable en BOTOX behandelingen middels een opmaat verzekeringspolis verzekeren via de VVAA.

Terug naar boven