Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Cursus Peeling

18 juni 2018 – 10:00u – Linschoten

Er bestaan verschillende soorten peelings. Zo onderscheiden we de mechanische (microdermabrasie)- & chemische peelings. Deze cursus gaat volledig in op laatstgenoemde, waarbij alle soorten peelings aan bod komen. Met peeling behandelingen kunnen geweldige resultaten worden behaald. Er liggen echter ook risico’s op de loer. Bij verkeerd gebruik kunnen er permanente complicaties ontstaan. De peeling cursus van het NIMEB biedt u de zekerheid om de peeling behandeling veilig uit te voeren.

Duur, prijs, inhoud en max. aantal deelnemers

De cursus neemt 1 dagdeel in beslag en bestaat uit zowel een theoretisch als een praktijkgedeelte. Na deelname aan de cursus wordt uit handen van uw opleider het certificaat uitgereikt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is het maximum aantal deelnemers vastgesteld op 6.

Modellen

U wordt letterlijk en figuurlijk door uw opleider bij de hand genomen. In het praktijkgedeelte heeft u de gelegenheid om zelf te behandelen. U dient zelf 1 model mee te nemen. Al het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de cursus is bij de prijs van deelname inbegrepen. Het staat u vrij om zelf een financiële vergoeding aan uw model te vragen.

De modellen kunnen op de dag van de cursus verblijven in de kantine van de kliniek alwaar aanwezig is: een leestafel, TV, gratis Wi-Fi en koffie/thee/frisdrank. Wij zorgen ervoor dat het verblijf van de modellen die u meeneemt zo comfortabel mogelijk verloopt. U heeft hier dus zelf geen omkijken naar op de cursusdag.

Accreditatie + kosten cursus

De kosten voor deze cursus bedragen € 149,00 per persoon. Huidtherapeuten ontvangen 3 accreditatiepunten (ADAP) bij deelname.

Peeling startpakket

Na afloop van de cursus heeft u de mogelijkheid om direct een startpakket aan te schaffen.

Meer informatie vindt u op www.nimeb.nl.

Terug naar boven