Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Cursus ‘Liquid Facelift Specialist’

31 mei 2019 – 10:00u – Linschoten

De opleiding tot ‘liquid facelift specialist’ is uitsluitend bestemd voor BIG geregistreerde (tand)artsen die de basiscursus: ‘injectable & botox specialist’ bij het NIMEB hebben gevolgd en zich willen specialiseren in het creëren van volume in het gelaat.

Het vakgebied ‘fillers en/of injectables’ heeft de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. Voorheen werden de fillers alleen nog ingezet voor het vullen van een rimpeltje, echter tegenwoordig is er meer mogelijk. Als gevolg van productinnovatie, wetenschappelijk onderzoek en verbeterde behandeltechnieken behoort nu ook de zogenaamde liquid facelift tot de mogelijkheden.

De liquid facelift is een methode die het mogelijk maakt lichte verslappingen in het gelaat weer te herstellen Door het creëren van volume wordt er een liftend effect gegeneerd. In deze cursus wordt ingegaan op de anatomie van het gezicht en worden de verschillende vetcompartimenten uitvoerig besproken.

INSCHRIJVING, BEVESTIGING EN BETALING

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Een BIG registratienummer is verplicht om deel te kunnen nemen aan de cursussen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reageert u tijdig, indien u interesse heeft.

Een bevestiging wordt u na ontvangst van uw inschrijving toegezonden. Naast de bevestiging ontvangt u: het programmaoverzicht, routebeschrijving en de factuur. Uw inschrijving is definitief indien deze door ons is bevestigd en uw betaling is verwerkt. Tezamen met de bevestiging ontvangt u een factuur. Het factuurbedrag dient minimaal 10 werkdagen voordat de cursus plaatsvindt te zijn bijgeschreven op de bankrekening van het NIMEB.

VERZEKEREN

Cursisten (artsen, tandartsen, medisch specialisten) van het NIMEB kunnen zich voor injectable en  BOTOX behandelingen middels een opmaat verzekeringspolis verzekeren via de VVAA.

Terug naar boven