Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Cursus Advanced BOTOX®

1 maart 2019 – 10:00u – Linschoten

De cursus ‘Advanced Botox’ is uitsluitend bestemd voor BIG geregistreerde tandartsen, artsen en/of medisch specialisten die zich verder willen bekwamen in het uitvoeren behandelingen botulinetoxine producten. Voorwaarde is dat men minimaal onze cursus: Botox & Injectable specialist gevolgd dient te hebben en/of reeds enige ervaring heeft met cosmetische Botox behandelingen.

botox injectables groot

Inschrijving, bevestiging en betaling 

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Een BIG registratienummer is verplicht om deel te kunnen nemen aan de cursussen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reageert u tijdig, indien u interesse heeft.

Een bevestiging wordt u na ontvangst van uw inschrijving toegezonden. Naast de bevestiging ontvangt u: het programmaoverzicht, routebeschrijving en de factuur. Uw inschrijving is definitief indien deze door ons is bevestigd en uw betaling is verwerkt. Tezamen met de bevestiging ontvangt u een factuur. Het factuurbedrag dient minimaal 10 werkdagen voordat de cursus plaatsvindt te zijn bijgeschreven op de bankrekening van het NIMEB.

Verzekeren

Cursisten (artsen, tandartsen, medisch specialisten) van het NIMEB kunnen zich voor injectable en BOTOX behandelingen middels een opmaat verzekeringspolis verzekeren via de VVAA.

Terug naar boven