SkinPen – microneedling 2.0 – workshop

5 november 2019 – 14:00u – Linschoten

Op het gebied van microneedling is er weer een flinke sprong in technologie gemaakt met de SkinPen – CIT (Collageen Inductie Therapie). Na ruim drie jaar studies/onderzoeken heeft SkinPen CIT als eerste ter wereld een medisch (en FDA) keurmerk. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Voor het behalen van het FDA keurmerk heeft de SkinPen 90 validatietesten moeten doorstaan! De SkinPen wordt in de USA geproduceerd. Het heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medisch CE keurmerk klasse II en een ISO13485 certificaat.

Tijdens de workshop met een korte presentatie en een demonstratie zal duidelijk worden waarom SkinPen – CIT een zo fantastische musthave is. SkinPen microneedling is een next level behandeling met bewezen resultaat en veiligheid. Tijdens de workshop wordt je alles verteld over de laatste microneedling ontwikkelingen. Ook wordt er een demonstratie gegeven, dat duidelijk het verschil laat zien!

Overweeg je een microneedling systeem aan te schaffen of ben je benieuwd waarom de SkinPen het verschil maakt? Schrijf je dan in voor deze gratis en vrijblijvende workshop. De workshop vindt plaats van 14:00u tot 16:00u.

Terug naar boven