Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

Cursus ‘Around the Mouth Filler Specialist’

15 maart 2019 – 10:00u – Linschoten

De opleiding tot ‘around the mouth filler specialist’ is uitsluitend bestemd voor BIG geregistreerde (tand)artsen die de basiscursus: ‘injectable & botox specialist’ bij het NIMEB hebben gevolgd en zich willen specialiseren in de behandeling van de mond en lippen in het bijzonder.

De vraag naar lipbehandelingen is erg populair. Niet voor niets is het 1 van de meest uitgevoerde behandelingen binnen een injectable kliniek.  De lippen geven iemand een warme en/of sensuele uitstraling. Dit is niet voor iedereen echter weggelegd, maar kan wel worden gerealiseerd dankzij fillers en juiste behandeltechnieken. Ook in de (social) media wordt in toenemende mate hierover geschreven.

lippen fillers injectables groot

INSCHRIJVING, BEVESTIGING EN BETALING 

U kunt zich inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Een BIG registratienummer is verplicht om deel te kunnen nemen aan de cursussen. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Reageert u tijdig, indien u interesse heeft.

Een bevestiging wordt u na ontvangst van uw inschrijving toegezonden. Naast de bevestiging ontvangt u: het programmaoverzicht, routebeschrijving en de factuur. Uw inschrijving is definitief indien deze door ons is bevestigd en uw betaling is verwerkt. Tezamen met de bevestiging ontvangt u een factuur. Het factuurbedrag dient minimaal 10 werkdagen voordat de cursus plaatsvindt te zijn bijgeschreven op de bankrekening van het NIMEB.

VERZEKEREN

Cursisten (artsen, tandartsen, medisch specialisten) van het NIMEB kunnen zich voor injectable en BOTOX behandelingen middels een opmaat verzekeringspolis verzekeren via de VVAA.

Terug naar boven