SkinPen training

SkinPen training

Op het gebied van micro-needling is er weer een flinke sprong in technologie gemaakt met de SkinPen – CIT (Collageen Inductie Therapie). Na ruim drie jaar studies/onderzoeken heeft SkinPen CIT als eerste ter wereld een medisch (en FDA) keurmerk. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Voor het behalen van het FDA keurmerk heeft de SkinPen 90 validatietesten moeten doorstaan! De SkinPen wordt in de USA geproduceerd. Het heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medisch CE klasse en een ISO13485 certificaat.

Tijdens de SkinPen workshop met een korte presentatie en een demonstratie zal duidelijk worden waarom SkinPen – CIT een zo fantastische musthave is. SkinPen micro-needling is een next level behandeling met bewezen resultaat en veiligheid. Tijdens de workshop word je alles verteld over de laatste micro-needling ontwikkelingen. Ook wordt er een demonstratie gegeven, dat duidelijk het verschil laat zien!

Overweeg je een micro-needling systeem aan te schaffen, of ben je benieuwd waarom de SkinPen het verschil maakt? Schrijf je dan in voor deze gratis en vrijblijvende workshop.

Inschrijven
[ssba-buttons]
 • SkinPen
 • 14.00 - 16.00 uur en 19.00 - 21.00 uur
 • Deelname is gratis
 • Sharon Bekker
 • Entercare B.V.
  Laan van Overvliet 7
  Linschoten
 • Cursusdata

  De workshops zijn op dit moment op aanvraag. Heb je interesse in SkinPen – Microneedling? Laat dan je gegevens achter via het inschrijfformulier hierboven.