SkinPen training

Het SkinPen Precision System heeft een unieke technologie, een gepatenteerd ontwerp van de naaldcartridge en heeft als enig medisch microneedling device de combinatie van het FDA Approval en het Medisch CE Klasse 2A op verscheidende indicaties. Tijdens de SkinPen Training wordt er door de Huidtherapeuten van de Entercare Academy ingegaan op deze en andere interessante specificaties, met de vertaalslag naar de praktijk. De SkinPen training bestaat uit een theoretisch gedeelte, waar de basis wordt gelegd voor de juiste kennis van het prachtig systeem. De behandelprotocollen worden ook toegelicht, tezamen met de (contra)indicaties, voorbereiding en nazorg en overige praktische toepassingen.

De SkinPen training wordt afgesloten met het praktijkgedeelte. De cursisten voeren de SkinPen behandeling uit op modellen, die zij zelf hebben geregeld. Dit praktijkgedeelte omvat direct alle handige tips en tricks om de SkinPen maximaal in te kunnen zetten.

Na het volgen van de SkinPen training, worden de ingelijste certificaten uitgereikt, samen met de bestelling. De SkinPen training is te volgen na het plaatsen van een order en toegankelijk voor medische schoonheidsspecialisten, Huidtherapeuten en artsen.

3,5 geaccrediteerde punten voor Huidtherapeuten

Inschrijven
[ssba-buttons]
 • SkinPen training
 • 12:30 - 16:30 uur
 • Deelname is gratis
 • Lotte Bruinen of Amanda Wesseling
 • Entercare B.V.
  Laan van Overvliet 7
  Linschoten


  Entercare B.V.
  Dadelgaarde 71
  Zoetermeer
 • Cursusdata

  Neem contact op met onze accountmanagers via info@entercare.nl of 0348 – 46 25 40 voor de meest actuele cursusdata.