Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

> > > Nieuwe otologische oplossingen

Nieuwe otologische oplossingen

Frisbee

Frisbee

Frisbee is de oplossing bij een beperkte ruimte tussen trommelvlies en de stapes. Het centrum van de Frisbee is voorzien van een inkeping om zodoende een perfecte pasvorm met cura van de stijgbeugel te verkrijgen. De prothese heeft een buigbare flens, waardoor deze in de gewenste hoek naar het trommelvlies geplaatst kan worden. De Frisbee wordt aangeboden in vier verschillende lengtes van 0.50mm, 1.00mm, 150mm en 2.00mm. Indien nodig, kan de titanium versie worden getrimd voor het behouden van ruimte tussen de prothese en het promontorium.

  • Verkrijgbaar in zowel titanium als HA uitvoering.
  • Voorzien van inkeping voor een veilige pasvorm over de stijgbeugel.
  • 3.0mm flensdiameter.

Bekijk hier de demo.

Vincent Alto Prothese

Vincent Alto Prothese

Dr. Robert Vincent van de Causse Ear Clinic te Béziers Frankrijk heeft een unieke serie TORP protheses ontwikkeld. Deze variabel instelbare protheses zijn voorzien van een siliconen bandje welke aan de titanium schacht is bevestigd.

Het bandje laat zich verticaal langs de schacht bewegen en kan worden uitgerekt om vervolgens over de stapeskop en/of bovenbouw te bevestigen. Dankzij deze verbinding kan een hogere mate van stabiliteit worden verkregen. De Vincent ALTO protheses worden standaard met een set sizers geleverd en zijn reeds geladen in de gepatenteerde ALTO adjuster. Dit betreft een gepatenteerd apparaatje voor het instellen van de gewenste lengte.

Binnen de serie Vincent Implantaten heeft u de keuze uit 4 verschillende koppen, waaronder een bewerkbare HA uitvoering, welke is voorzien van een inkeping ten behoeve van de hamersteel. 

Bekijk hier de demo.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over voorgaande otologische producten? Neem dan contact met ons op.

Terug naar boven