Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

> > > German Technology, Dutch Design

German Technology, Dutch Design

Entercare KNO behandelmeubilair

557638e2-c83f-46ae-8d98-6b0535a10649

Entercare BV is de Nederlandse partner van de 126 jaar bestaande fabrikant Atmos Medizin Technik GmbH uit Lenzkirch, Duitsland. Reeds in de jaren 50 is Atmos begonnen met het produceren van KNO-behandelunits, welke inmiddels in ruim 50 landen wereldwijd worden verkocht. De units van Atmos staan internationaal bekend om de zeer hoge mate van betrouwbaarheid, krachtige zuigsystemen en baanbrekende innovaties.

Zoals u wellicht weet, komt het management van Entercare voort uit een bekende Nederlandse producent van KNO-behandelunits. Ons bedrijf heeft dus veel ervaring in huis op het gebied van praktijkinrichting. Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Entercare het meubilair custom-made en combineert dit met de betrouwbare en doorontwikkelde technische componenten van Atmos Medizin Technik. Wij bieden met deze productgroep dus het beste uit twee werelden. Samen met u komen wij tot een moderne, sfeervolle en ergonomische werkomgeving waar u jaren plezier van zult hebben.

kno behandelmeubilair

Integratie van diagnostiek en digitale beeldvorming

Vrijwel alle KNO diagnostiek en beeldvormende technieken kunnen in onze KNO-units worden geïntegreerd. Atmos heeft de afgelopen jaren veel in deze technologie geïnvesteerd. Wij kunnen u van dienst zijn met Tympanometrie, Audiometrie, OAE, Sinusechoscopie, Rhinomanometrie, Stroboscopie, Microscopie en Digitale Beeldverwerking. De software is ontwikkeld aan de hand van het HL7 protocol waardoor integratie met een ZIS en EPD mogelijk is. De apparatuur kunt u door middel van een touch screen en voetpedaal bedienen.

58ce3668-ef26-4675-a1e1-e11ad980085e

Optimale workflow

Alle functies van de unit zijn ergonomisch geplaatst en worden automatisch geschakeld, zodat er sprake is van een optimale workflow. Ook op endoscopisch gebied biedt Entercare volledige integratie van camera, stroboscoop, koudicht, optiekhouders en wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals daglicht LED en ‘chip on the tip’ flexibele video-endoscopie.

Wenst u meer informatie over de KNO behandelunits, of een afspraak met onze accountmanager? Neem hier contact op.

Vorige bericht

Terug naar boven