Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

> > > Vacature: Product Specialist

Vacature: Product Specialist

Vacature: Product Specialist m/v (24 tot 40 uur / week)

Entercare gaat uitbreiden! Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste Product Specialist voor onze productgroep: Esthetiek. Binnen deze divisie vallen onder andere de volgende producten: TEOSYAL injectables en cosmeceuticals en Obagi Medical. Je gesprekspartners zijn met name: cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Doel van de functie?

Binnen onze divisie Esthetiek richt jij je met name op de producten van Obagi Medical, maar ook op de Teosyal fillers. Als Product Specialist adviseer je jouw klanten en onderhoud je klantrelaties, met als doel hun omzet en kwaliteit van dienstverlening te vergroten. Wekelijks geef je Obagi Medical producttrainingen met name in onze eigen trainingsfaciliteit, maar ook op locatie.

Ook ondersteun je klantgerichte evenementen, zoals bijvoorbeeld consultdagen en/of informatieavonden. Verder behandel je aanvragen van nieuwe klanten, die met onze  producten willen gaan werken.

Jouw profiel

 

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een afgeronde opleiding Huidtherapie heeft een pré
 • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring
 • Commercieel, servicegericht, proactief, vriendelijk, leergierig en flexibel
 • Affiniteit met cosmetica en bij voorkeur cosmetische geneeskunde
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren

Taken en verantwoordelijkheden

 

 • Beheren eigen klantportfolio en hier verkoop en omzetgroei uit genereren
 • Beheren eigen agenda
 • Organiseren en geven van producttrainingen en workshops
 • Uitvoeren van aan verkoop en klantbeheer gerelateerde administratieve taken
 • Verrichten van alle andere bij deze functie horende werkzaamheden

​Wat kun je van ons verwachten?

Entercare BV verzorgt de exclusieve distributie en verkoop van hoogstaande kwalitatieve en innovatieve producten binnen de Cosmetische Geneeskunde. We hebben een sterk en zelfstandig team, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Vanzelfsprekend bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Entercare BV, opgericht in 2003, is een medisch-technische groothandel met een focus op de disciplines Gynaecologie & Obstetrie, Keel- Neus- en Oorheelkunde en Esthetiek. Onze missie is het bieden van innovatieve medische producten ter verbetering van resultaat, patiëntenzorg en kwaliteit van leven. Het bezoeken, meedenken en organiseren van workshops en producttrainingen voor onze relaties vormen een wezenlijk onderdeel van onze service.

Heb je interesse?

Neem contact op met Erwin Hoogstraten (directeur) via erhoogstraten@entercare.nl.

Volgende bericht Ledenvergadering NVCG

Terug naar boven