Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

> > > Vacature: Accountmanager esthetiek

Vacature: Accountmanager esthetiek

Entercare B.V., opgericht in 2003, is een medisch-technisch groothandel met een focus op de disciplines Gynaecologie & Obstetrie, Keel- Neus- en Oorheelkunde en Esthetiek. Onze missie is het bieden van innovatieve medische producten ter verbetering van resultaat, patiëntenzorg en kwaliteit van leven. Het bezoeken, meedenken en organiseren van workshops en producttrainingen voor onze relaties vormen een wezenlijk onderdeel van onze service.

Wij gaan uitbreiden! Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste Accountmanager voor onze productgroep: Esthetiek. Binnen deze divisie vallen onder andere de volgende producten: TEOSYAL injectables en cosmeceuticals, Cryopen (cryotherapie), Enterpen (microneedling). Je gesprekspartners zijn met name: (cosmetisch) artsen en  huidtherapeuten.

Wat verwachten we van je?

  • Een afgeronde HBO opleiding aangevuld met relevante werkervaring.
  • Je beschikt over aantoonbaar verkoop- en organisatietalent.
  • Je bent stimulerend, proactief en een goede netwerker.
  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler.
  • Je beschikt over goede spreek- en schrijfvaardigheid voor wat betreft de talen Nederlands en Engels.
  • Je hebt affiniteit met de beauty branche. 

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken binnen een vooruitstrevende, kwaliteit- en klantgerichte werkgever die de exclusieve distributie en verkoop van hoogstaande kwalitatieve en innovatieve producten binnen de Cosmetische Geneeskunde verzorgt. Dit zorgt voor een interessante, uitdagende en afwisselende functie binnen een team dat staat voor zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV (met foto) en motivatiebrief voor 3 juli 2018 naar info@entercare.nl t.a.v. Mariëtte van Rijs.

Soort dienstverband: 32 – 40 uur

Vorige bericht Best Dermal Filler Award

Volgende bericht Entercare webshop

Terug naar boven