Menu
+31 (0) 348 - 46 25 40  /   info@entercare.nl

> > > Comeback OBAGI Medical Products

Comeback OBAGI Medical Products

Zoals de mythologische feniks weer uit zijn eigen as wordt herboren, zo lijkt dit ook het geval te zijn met het alom bekende en oorspronkelijke merk OBAGI®. Sinds de acquisitie van het Californische bedrijf door een gerenommeerde partij in 2017, investeert OBAGI Medical Products in productiecapaciteit, logistiek en een geheel nieuw dealernetwerk met als doel een succesvolle wereldwijde comeback van het merk te realiseren, te beginnen in Nederland!

Met ruim 30 jaar aan klinisch onderzoek en bewezen effectiviteit, is het assortiment van OBAGI Medical Products noch immer dé keuze van artsen in landen waar het merk beschikbaar bleef, zoals Amerika en de UK. Naast de befaamde producten zoals Nu-Derm Fx, Professional-C, CLENZIderm M.D. system en ELASTIderm zijn er vele nieuwe innovatieve producten aan het assortiment toegevoegd. 

Vanwege de jarenlange ervaring in zowel de curatieve als de cosmetisch medische markt en de educatieve aanpak bij de promotie van haar producten, waarbij wetenschappelijke onderbouwing centraal staat, is Entercare geselecteerd als exclusief distributeur van OBAGI Medical Products Inc. in Nederland. Omdat een groot deel van de productie en logistiek naar ons land is verhuisd, heeft dit grote voordelen voor de Nederlandse markt.     

De missie van Entercare is het bieden van de gehele OBAGI productlijn inclusief gedegen opleidingen, een medische helpdesk en marketingondersteuning, waarbij u zelf bepaald met welke producten uit ons assortiment u wenst te werken. Naast flexibiliteit kunt u van ons een consistente kwaliteit en een hoge mate van leverbetrouwbaarheid verwachten.

Door verwarring rondom de naam OBAGI® en alle veranderingen die de afgelopen jaren in de markt hebben plaats gevonden, kunnen wij ons goed voorstellen dat dit vragen oproept. Wij zijn dan ook graag bereid om de comeback van het merk OBAGI® en alle achtergronden persoonlijk toe te lichten. U kunt contact opnemen met onze accountmanager Joyce Moersan (jmoersan@entercare.nl) om een afspraak te maken.

Meer informatie over Obagi leest u hier.

Vorige bericht Entercare webshop

Volgende bericht Vacature: Product Specialist

Terug naar boven