Lancering van INDIBA® Deep Care

Het is eindelijk zover! Na de succesvolle introductie van de SkinPen, nodigen wij u op 22 oktober uit voor het bijwonen van een primeur; de officiële lancering van INDIBA® Deep Care! Een productgroep van zeer geavanceerde en gepatenteerde medische PRF-apparatuur welke voor baanbrekende ontwikkelingen gaan zorgen binnen de concurrerende en snel groeiende medisch esthetische markt.

Patented Proionic® Radio Frequency system

INDIBA® Deep Care onderscheidt zich dankzij het gepatenteerde Proionic® Radio Frequency system (PRF). PRF is de meest geavanceerde vorm van radiofrequentie. Door de constante frequentie van 448 kHz worden er drie biologische effecten gegenereerd: bio-stimulatie, vascularisatie en hyperactivatie waarover wij u graag meer vertellen op 22 oktober.

De INDIBA® Deep Care kennismakingspresentatie is op vrijdag 22 oktober tussen 13:30 en 15:30 uur bij Entercare Academy in Linschoten.

Tijdens deze presentatie zal onze productspecialist, Sanne Huijbens, u informeren over de apparatuur, technologie, indicaties, contra-indicaties, return on investment en de kansen die INDIBA® Deep Care u biedt binnen uw onderneming.

Komt u ook?

Meld u dan nu aan via deze link.